Знаки зодіаку



21 березня    - 20 квітня
21 квітня   - 20 травня
  21 Травня - 21 червня
 22 червня - 22 липня
 23 липня - 23 серпня
 24 серпня - 23 вересня
  24 вересня - 23 жовтня
 24 жовтня - 22 листопад
 23 листопад - 21грудень
22 грудень - 20 січень
 21січень - 20 лютий
21 лютий - 20 березень

   Як по-справжньому все дізнатися про характер та звички вашого коханого, чоловіка чи дружини і навіть вас самих за допомогою знаків зодіаку ?
    Що ж це таке Знак Зодіаку? Це частина зоряної карти Зодіаку, на якій знаходилося Сонце під час руху в момент вашого дня народження.  Знак Зодіаку, під яким народилася людина, найсильніший з усіх сузір’я. Він так сильно забарвлює особистість, що можливо на дати  точну характеристику індивідуальності людини.  Аналіз знаків Зодіаку дає характеристику кожній людині  з точністю до 80 відсотків. Це набагато краще, ніж не мати ніякої уяви про зацікавлену вам людину. Звичайно, відсутність тих 20 відсотків можуть бути дуже важливими частинами характеру чи поведінки, але якщо ви знаєте інформацію про потрібний вам знак Зодіаку, ви будете трохи краще знати подробиці про людину, ніж ті, які нічого не знають про нього.
    Знання про знаки Зодіаку може вас зробити більш упевненими в собі та більш терпеливими по відношенню до близьких,  коханої людини чи знайомого. Коли ви дізнаєтесь наскільки глибоко закладені більшість рис характеру в людині, ви будете з великим розумінням ставитися до людини. Починайте вивчати знаки Зодіаку, дізнаватись про характер кожного із них, про слабкі та сильні сторони кожного із знака зодіаку. При цьому ви відчуєте, що ваше ставлення до них повністю зміниться, коли ви почнете розуміти їх справжній характер та поведінку, а люди почнуть  дивуватися наскільки добре ви їх знаєте і розумієте. На справді розуміння всіх знаків Зодіаку допоможуть вам буквально повністю змінити ваше життя і світогляд. Ви стали на шлях кращого розуміння людського характеру, хіба це не прекрасно!
 


Поділитись з друзями.