Телець знак Зодіаку

Телець знак зодіаку
Під прохолодною і зібраною зовнішністю Тельців часто приховується репутація приємних та товариських людей. Але вони не підпускають до себе близько нікого, хто б міг проникнути в стан їх душі. Тільці набагато комфортніше почувають себе, коли залишаються загадкою для оточуючих. Однак Тільці – це відкрита книга, для того, хто вміє її читати.

У Тельців є одне чудове вміння,- абстрагуватися від навколишнього світу, що дозволяє їм спокійно займатися своєю справою, не відволікаючись при цьому на зовнішні подразники. Взагалі, ця можливість Тельців пов'язана з їх прагненням до комфорту і гармонійного існування. Тільці ненавидять зміни, побоюються будь-яких ризиків та їх наслідків. Ці люди не покладаються на прихильність долі і самі працюють над створенням майбутнього сьогодні, хоча в прийняті своїх рішень та вчинків Тільці не дуже квапляться.
 
Тільцям дуже важливо заслужити увагу, повагу та захоплення оточуючих. Саме тому вони так уважно ставляться до свого одягу і прагнуть виглядати, як можна більш успішнішими, хоча такими вони можуть і не бути.

Зазвичай, Тельцям не властива жорстокість і жага помсти, але вони ніколи не пробачать ні обману, ні зради і будуть дуже довго і болісно переживати образу.
У любові Тільці найбільш ніжні і дбайливі створіння на землі. Це додає ще більше захоплення для людей, що їх оточують.

Ви легко зможете виділити Тільця із групи людей, за його сильною та мовчазною поведінкою. Він справляє враження такої людини доти, поки ви не познайомитесь із ним ближче. Мало що може порушити спокій представників цього знаку Зодіаку. Їх рішення є незмінними. Ніколи не слід тиснути на Тільця, інакше він стає досить впертим. Тілець проявляє спокій та самовладання впродовж місяці та роки, ігнорує все те, що в інших людей часто викликає нервовий розлад. А потім він може зовсім несподівано впасти в лють і розрихлювати землю рогами та копитами. Коли Тілець роздратований, він може знести все на своєму шляху. В цьому випадку, слід як можна швидше тікати з перед його очей. Але таке трапляється рідко. Слід пам'ятати: Тілець не буває трохи роздратований, він просто впадає в лють.

Тельці вперті на стільки, на скільки це взагалі можливо. Хоча вони вважають цю якість терпінням і твердістю свого характеру. Представники цього знаку Зодіаку можуть роками витримувати емоційне та фізичне навантаження, при цьому вони не скаржаться і не звинувачують в цьому нікого. Чим більше у Тільця неприємних ситуацій, тим більше він знаходить в собі сил, щоб їх пережити. Їх гумор різко відрізняється теплом, вони рідко бувають жорстокими та мстивими.

Тілець любить привертати до себе увагу людей. Типовою поведінкою для нього є пасивність. Тільці є дуже гостинними господарями, але самі не дуже люблять ходити в гості. Тільці рідко перебувають у неспокої і рідко нервують. Вони сприймають речі такими, які вони є насправді, дуже полюбляють своє оточення, свій дім, улюблене крісло. Зміни в рідній обстановці занурюють їх у зневіру.

Тільці завжди мріють мати власний будинок, люблять землю та квіти. Бурхливе міське життя їх втомлює, тому вони обов'язково повинні виїжджати на природу за місто.

Зазвичай Тільці мають хороше здоров'я, але якщо вони захворіють, то дуже повільно одужують через своє небажання прислухатися до порад лікаря. І ще однією характерною рисою Тельців – невіра в оптимізм, що теж заважає швидко одужати.

Тільці завжди йдуть нога в ногу поруч із грішми. Ви ніколи не зустрінете Тільця серед безробітних. Даремно грошей вони не марнують.


Поділитись з друзями.