Близнята знак Зодіаку

В народжених під цим знаком Зодіаку завжди живуть дві особистості, за характером яких, дуже цікаво стежити. Близнята можуть швидко змінювати своє місце роботи, проживання, свої манери та рішення. Вони швидкі й граціозні. Не слід намагатись їх  переконати у чомусь. Близнята викручуються з будь-якої ситуації, наділені розумом і мають різнобічні інтереси. Вони дуже товариські, з ними надзвичайно приємно і цікаво бесідувати. Всі Близнята легко засвоюють знання і охоче ними їх розділяють з іншими.


Близнята наділені спостережливістю але вони не вміють отримувати з цього вигоду, часто звертаючи увагу на всякі дрібниці, невірно їх трактуючи. Близнята можуть Вас постійно дивувати, їх основним секретом є в їх двоїстості. Вони можуть робити кілька речей одночасно, придаючи цьому найменші зусилля, ніж всі інші знаки Зодіаку. Близнюки не відрізняються пунктуальністю і часто можуть запізнюватись. Глибоко в душі вони завжди прагнуть до ідеалу, тільки проблемою залишається те, що для них є цей ідеал.

Всі Близнята по-дитячому наївні, відкриті та емоційно не захищені. Вони дуже довіряють людям, через що їх часто обманюють. Самі ж Близнята абсолютно випадково можуть видати чужі таємниці або образити когось через необережно кинуте словом. Народженим під цим знаком Зодіаку необхідно стежити за тим що, кому і коли вони говорять.

Близнята не вміють спокійно спостерігати за тим, що відбувається навколо них. Через цікавість і допитливість, обов'язково повинні брати участь у розвитку подій. Близнята – це ті люди, які в житті готові грати всі ролі продюсера, актора, режисера і просто робочого сцени.

Взагалі Близнята – це знак спілкування. Вони відчувають гостру та постійну потребу в спілкуванні. Вони люблять писати листи, витрачати велику кількість часу на телефонні розмови чи просто розмовляти з незнайомими людьми.

Швидкий розум Близнят може пояснити будь-який їх вчинок, захистити і виправдати будь-яку позицію. Вони всюди збирають відомості та інформацію. Все це робить Близнят чудовими співрозмовниками, оскільки вони знають все і потроху. Близнята само мають тверду думку стосовно будь-якого питання, хоча можуть швидко змінити її.

Поверховість – це найбільш слабка риса всіх Близнюків. Вони схоплюють ідею, оцінюють ситуацію і ковзати по поверхні, не обтяжуючи себе проникнути в це питання глибше. Але іншою стороною цієї монети є здатність Близнюків виробляти незабутнє враження при мінімальній підготовці. Легкість, з якою Близнюки пишуть, говорять і виражають себе, приносить їм успіх у громадських справах. Дуже часто Близнюків тягне до себе сцена і драматичне мистецтво. Серед представників цього знаку багато відомих письменників і акторів.

Близнята – це прекрасні друзі, часто рятують людей від депресії. Неважко зрозуміти, чому вони постійно оточені друзями та шанувальниками, спілкування з ними одне задоволення. Близнята успішно ведуть фінансові справи але тяга до екстравагантності, часто зводить нанівець всі їх успіхи у цій сфері. Спостерігається, що у Близнят витрати трохи перевищують їх дохід.



Поділитись з друзями.