Рак знак Зодіаку

Люди, народжені під цим знаком, є однією з загадок Зодіаку, оскільки ними керує таємничий місяць. По відношенню до оточуючих Раки можуть здаватися черствими, холодними й жорсткими людьми. Але під тонким панциром Рака ховається м'яке, надзвичайно вразливе та чутливе тіло.

Раки - це діти місяця, а він покровитель всіх закоханих на Землі. Так як і місяць, Раки протягом всього свого життя, проходять через різні фази змін при цьому вони накопичують досвід і знання.

Любов і стосунки є головними складовим в житті Рака. Жоден з інших представників знаків Зодіаку, не здатний так серйозно ставитись до любовних переживань, як Рак. Ніхто інший так щиро не переживає при втраті коханої людини.

Раки чарівні й таємничі. Їх чарівна спокуса робить їх жаданими в очах партнера. Ракам притаманні безкорисливість та благодійність але вони рідко виявляють ці якості. Тому вони багатьом здаються самозакоханими егоїстами. Вони справді є дуже високої думки про себе, люблять славу та шану, сприймає їх як належить.

Всі Раки не взахваті від яскравого світського життя, вони віддають перевагу тихому й сімейному. Вони бувають, щедрі з близькими їм людьми і навпаки - скупуваті з чужими, що стосується виявленню почуттів теж, а не тільки матеріальних цінностей. Не варто сприймати Рака постійним меланхоліком, він теж любить посміятися, тому, що наділений досить непоганим почуттям гумору.

Ще однією важливою рисою характеру Раків є відмінну пам'ять і відчуття справедливості. Всі уроки життя вони складають в свою скарбничку мудрості. У Раків завжди безліч секретів і хоча вони вміють співчувати людям, Вам складно буде проникнути до його власних думок і справжніх емоцій. Раки не полюбляють ставити на обговорення себе та своє життя.

Практично всі представники цього знаку володіють дуже розвиненим почуттям власності. Вони мертвою хваткою утримують те, що вважають своїм або те чого вони хочуть досягти.Раки відрізняються дивовижною щедрістю до дорогих собі людей. Подарунки від Раків слід приймати із вдячністю, інакше ви можете ранити їх в саме серце. Проте допомога від Рака приходить в самий останній момент, саме тоді, коли Рак розуміє, що крім нього ніхто не може Вам допомогти. Раки завжди ретельно розраховують свої дії.

Коли до Раків приходить слава, вони ведуть себе невимушено, не ведуть себе зверхньо але Ви явно можете відчути, що надмірна увага їм не байдужа. Раки ніколи не бажають слави, але завжди із задоволенням пожинають її плоди. Слід відзначити, що Раки ні за чим не женуться взагалі.



Поділитись з друзями.