Лев знак Зодіаку

Лев
Лев являється п'ятим знаком Зодіаку. Як відомо, Лева вважають царем у тваринному світі. Серед людей, Лев теж любить керувати тими, хто знаходиться поруч нього.

Якщо Вам стрінеться м'який та поступливий Лев, не вірте одразу, це всього лиш маска. Не варто робити щось, що йому не до вподоби, інакше він покаже Вам своє справжнє обличчя. Найнебезпечнішим є зачепити його гордість та самолюбство.

Леви ніколи в житті не поспішають, вони поводяться граціозно, немов кішки, хоча в будь-який момент ладні випустити свої кігті й кинутись на захист своїх близьких. Зовні вони теж дуже схожі на своїх побратимів... Така ж горда постава, ледачий оманливий погляд, шевелюра, відкинута назад...

Рідко зустрічаються Леви, які мають блакитні очі, їх відмінною рисою є карі очі, особливо у жінок. Особливо проявляються володарські звички Левів, коли їм доводиться приймати гостей. Людям й справді може здаватись, що вони потрапили у королівський палац.
Велика гординя Левів стає частою причиною їх розривів та сварок із партнером. Лев не може жити довго на самоті, тому для нього життя без любові не має ніякого сенсу. Примирення в його житті так само часті, як і чвари.

Люди Леви переважно не дозволяють собі покладатися на інших, навпаки, вони самі воліють бути опорою кому-небудь. Їм до вподоби піклування про слабких та беззахисних, що звеличує їх у власних очах і в колі оточуючих. Якщо Лев переживає фінансові труднощі,то  він рідко візьме в борг у інших людей, а постарається викрутитися сам.

Леви не знають «золотої середини». Вони можуть бути страшно неохайними або дуже охайними, переповнені енергією або зовсім ліниві. Але, якщо леви працюють, то працюють так як належить! Вони ненавидять нудні справи і віддають перевагу тим, які можуть принести їм славу та визнання.

Леви дуже вірні друзі, за їх зовнішнім марнославством, а часом і егоїзмом ховається воістину «золоте серце». Лев здатний з гідністю та хорошим настроєм пережити всі життєві труднощі, він природжений лідер. З такими людьми важко наладити стосунки але якщо Вам це вдалось, то не слід ризикувати і «будити в ньому звіра».

Якщо лев запідозрить обман чи зневагу, він ніколи не забуде цієї образи і помститься при першій ж нагоді. Лев рідко змінює свою думку про людину, котра одного разу показала йому своє справжнє обличчя.

Всі Леви - авантюристи і законодавці моди. Їх слабкістю є їхня гордість. Вони тануть від лестощів і це являється найлегшим шляхом до серця Лева. Однак найменша критика на його адресу, здатна назавжди закрити двері до мирних відносин. Лев може бути неймовірно розумним але разом з цим, наче дитина радіти звичайним земним речам.

Всі Леви відчувають сильний потяг до протилежної статі, але цей потяг та захоплення їм рекомендовано стримувати, оскільки з ними пов'язані всі біди Левів.



Поділитись з друзями.