Діва знак Зодіаку

Діва
Діва є знаком доброти та співчуття, чим, на жаль, іноді користуються інші. Творчі та чутливі натури, Діви є досить витонченими особистостями. Тільки вони готові витрачати всі сили й енергію на досягнення мети їх коханої людини.

Не можливо знайти кращого друга, співробітника чи союзника, а ніж Діва. З Дівою Ви зустрінете того, хто подбає про Вас і гідно оцінить.


Не даром Діву вважають найбільш практичними серед інших знаків Зодіаку. Діви дуже уважні до дрібниць і володіють величезним бажанням приносити користь суспільству. Їм важко сидіти без справи, адже вони, справжні працелюби. Планета Меркурій, що ними керує, наділила їх вправними руками, кмітливістю, здатністю завжди повернути життєву ситуацію в свою сторону.

Діви сприймають критику досить адекватно та спокійно. Для них - це всього лиш можливість покращити результат своєї діяльності. Та й самі Діви досить добре вбачають недоліки людей довкола них, намагаються допомогти їх виправити, зауваження та критика Дів завжди є конструктивними та обгрунтованими. Підтримка оточуючих та розуміння того, що вони потрібні людям, неабияк підвищують їх самооцінку. Діви є не зовсім впевненими в собі, тому рідко повідомляють оточуючим про свої плани. Їх віра в себе зростає, коли вони отримують конкретний результат.

В особистому житті, Діви приділяють значну увагу здоровому способу життя. Вони творчо підходять до організації свого побуту і всіляко намагаються полегшити свою повсякденну працю різноманітними механізмами та пристосуваннями. Важливіші рішення в житті Діви приймають, керуючись тверезим розрахунком і ніколи не керуються емоціями та інтуїцією. Як правило, часто життєві події вказують на те, що вони були праві.

Одна з найбільш характерних особливостей Діви - це віра в людей. Навіть якщо відносини давно стали напруженими , Діва буде вірити в те, що все буде гаразд і буде підтримувати цю віру в своєму партнерові.

Діви дуже прив'язані до близьких людей, та схильні їх критикувати. У своєму партнері більше цінують надійність, ніж зовнішній прояв почуттів.



Поділитись з друзями.