Терези знак Зодіаку

Терези
Пошук балансу є метою існування Терезів. Рано чи пізно, Терези, як правило знаходять той баланс, хоча він стосується не всіх сфер життя, але їх це цілком задовільняє.

В уяві кожної дитини народженої під цим знаком Зодіаку, вимальовується картинка про те, що він чи вона знаходять принца чи принцесу. У зрілому віці багатьох чекають розчарування, розбиті серця, що ще більше змушує їх не зупинятися і шукати ідеал, який сформований ще в підлітковому віці. Найчастіше, це і стає сенсом їхнього життя.


Терези - це розумний і мирний знак Зодіаку. Його вчинки завжди зважені й розумні. Вони завжди шукають миру та гармонії у відносинах. Це завжди віддані й ніжно люблячі партнери. Свої стосунки вони намагаються будувати на чесності.

Терези - це ввічливі, тактовні й товариські люди. Вони завжди хороші співрозмовники і слухачі. У житті вони дуже легко пристосовуються до різних ситуацій та людей, а також намагаються направити до гармонії оточуючих. Терези мають вроджену здатність все врівноважувати, вони легко йдуть на компроміси. Витончені Терези все своє життя прагнуть досконалості. Дуже легко і непомітно можуть прив'язувати до себе людей. Особливо відчутна ця доброзичливість для дітей і тварин, з якими миттєво знаходять спільну мову.

Найбільше їм підійшла б роль миротворця чи посередника. Ці люди здатні приймати об'єктивні рішення, засновані на спостереженнях і висновках. І якщо вже рішення ними прийняте, то воно буде остаточним і безповоротним. Терези володіють гострим почуттям справедливості, що робить їх відмінними дипломатами.

Терези - це звичайно не двоїстий знак, як близнюки, але вони здатні поєднувати в собі двох зовсім різних людей. Вони інстинктивно відчувають, коли період активності їм слід поєднувати з періодом відпочинку. Філософський підхід до моментів смутку й радощів дозволяє їм згладжувати власні проблеми.

Але, як і у решти знаків Зодіаку, в Терезів є і слабкі сторони. Оскільки вони постійно все зважують, це призводить до якоїсь нерішучості, а іноді неуважності. Ще вони можуть бути дещо дріб'язкові і не завжди щирі. Терези здатні підводити під особисту вигоду значення справедливості.

Щоб зрозуміти цей знак повітря, потрібно розгадати загадку Терезів. Не дарма Терези - це осінній знак, оскільки зима є дуже холодною для них, а літо занадто жарким. Вони завжди повинні бути посередині, в збалансованому стані й рівновазі.



Поділитись з друзями.