Скорпіон знак Зодіаку

Знак Скорпіона - це найпотужніший знак Зодіаку. Це натури крайнощів та суперечностей. Його представники являються лідерами, які мають переживають інтенсивне, заповнене драматичними подіями життя. Навіть у юному віці, Скорпіони мають розвинений високий інтелект. Ці люди відрізняються від усіх інших знаків Зодіаку, це спостерігається буквально у всьому: в роботі, в коханні і навіть у повсякденному житті.

Для них не існує перешкод. Скорпіони аналітики і володіють тонкою інтуїцією. Вони енергійні і постійно прагнуть до успіху.Патологічно в них закладено садизм і мазохізм в одній особі. Не зневажають ніякими засобами для досягнення своєї мети.

Скорпіон - це знак любові та смерті. Він обожнює філософствувати про проблеми буття, як наслідок любить сперечатися та перемагати.Скорпіони - це люди крайнощів. Вони або пристрасно кохають або люто ненавидять. Часто Скорпіони бувають жорстокими і недовірливими, зануреними в себе й не уважними до оточуючих. Для них байдужа думка інших. При виникненні перешкод на їхньому шляху, вони виробляють та застосовують свою тактику бою.

Скорпіонам властива внутрішня дратівливість. В них виникає бажання цілком захопити іншу людину і до глибини душі переладнати і перекроїти її. Ненавидять коли їх з кимось порівнюють, тому, що для них це образливо. Скорпіони завжди готові напасти та не тому, що полюбляють воювати, а тому, що кращий спосіб захисту - це напад.

З представниками цього знаку важко мати спільну справу. Там, де Скорпіон, там сварки і конфлікти але разом з цим - захист, грунтовність і стабільність.

Звичайно Скорпіон - це найскладніший і найважчий знак Зодіаку. Йому не потрібні прості, людські стосунки. Це занадто просто для складного Скорпіона. Його стихія - це любовні трикутники, чотирикутники, подолання труднощів... Якщо у Скорпіона немає проблем (що трапляється досить рідко), то він сам собі їх собі створить і почне вирішувати. Йому хочеться вірити, що він не просто так існує на землі.

Скорпіони - це люди сильні волею, настільки сильні, що їх агресивність знаходить багато ворогів на шляху досягнення мети. Вони енергійно боряться за свій успіх, проте не кожному вдається подолати всі перешкоди. Перш ніж стати переможцем, Скорпіону слід здобути перемогу в сутичці з самим собою. Тільки за такої умови вони досягнуть того, чого так хочуть.

Скорпіони дуже емоційні і буквально потребують любові. Любов для Скорпіонів наче пальному. Вони найсексуальніші з усіх знаків Зодіаку. Скорпіони зазвичай дуже вірні духовно, навіть якщо можуть допустити позашлюбний зв'язок. Вони відмінні батьки, хоч дещо суворі й вимогливі.

Представники сузір'я Скорпіона дуже ревниві, вони наполегливі та рішучі і не надійні стосовно почуттів. Так само Скорпіони дуже образливі і злопам'ятні.Деякі люди можуть жити зі Скорпіоном довгі роки але насправді зовсім не пізнати свого партнера. Велика кількість речей завжди залишаться для нього таємницею.

Якщо ви маєте справу зі Скорпіоном, ви завжди повинні відчувати його саме інтуїтивно. Вони дуже часто «носять маску» і володіють суперечливою природою.


Поділитись з друзями.