Стрілець знак Зодіаку

Стрілець
Стрільці вірять, що для людини не існує нічого неможливого, варто лише трохи докласти зусиль у досягненні своєї мети. Стрілець це волелюбний знак Зодіаку, не піддається дресируванню. Як тільки вони знаходять партнера, який розділяє їх пристрасть до подорожей, готовий прийняти їх самостійність та індивідуальність, вони можуть стати самим добрим, люблячим і щедрим коханцем.

Стрільцями править планета Юпітер, а це планета тепла, добра й гостинності. Кожен Стрілець генетично щедрий, добрий і волелюбний. Хоча, всі ці якості він інколи виставляє на показ. Всі стрільці дуже талановиті та впевнені у своїх силах люди. І якщо вони вірять в свої сили, то тоді у них з'являються здібності на великі вчинки в більшості випадків не для себе, а для оточуючих їх людей, для суспільства і держави.

Стрілець один з найбільш активних і діяльних знаків Зодіаку. Він має пророчу силу і дар передчуття. Вони абсолютно невгамовні особистості, які постійно прагнуть до чогось нового, відкриття, пригод. Вони хочуть побачити, дізнатися все і встигнути всюди на світі. Представники цього знаку дуже прямолінійні, висловлюють свою особисту думку, не зважаючи ні на кого.Стрілець астрологічний знак, який породжує великих мрійників, що не можуть крокувати поруч із реальністю.

Стрільці це справжні друзі, вірні й віддані, з якими Ви завжди можете поговорити не тільки на особисті чи побутові теми, а й на більш філософські.Однак у Стрільців є і негативні риси... Їм варто спробувати спуститись із хмар на землю і стати більш практичними, навчитися розрізняти брутальність і щирість.

Ще Стрільці бувають занадто оптимістичними і в деяких випадках пускають все на самоплив, кидають незавершені справи, думаючи, що все вирішиться саме по собі. Вони стабільні і рішучі тільки всередині у внутрішньому світі. Стрільці повинні зрозуміти, що не всі поділяють та схвалюють їх потяг до мандрів.

Не дивлячись на свою відкритість і товариськість, Стрільці дуже часто бувають самотніми, вони невиправні ідеалісти. Навіть розчарування й невдачі не здатні зламати Стрільця, вони завжди будуть вірити в любов, справжню дружбу, будуть довіряти людям знову і знову. Віра в краще, яка завжди винагороджується це один із секретів представників цього знаку.


Поділитись з друзями.