Козеріг знак Зодіаку

Козеріг
Козеріг постійно живе своїм тихим життям. Однак часто він здатний домагатися великих успіхів не тільки як у повсякденному житті, а й у справах. Прийнято розділяти людей цього зодіакального знаку на 2 типи. Перший - це Козеріг, який піднімається все вище і вище, добирається до будь-яких вершин, для досягнення своєї мети. Другий тип - це тихий та домашній Козеріг, без особливого потягу до пригод, зі скромними амбіціями. Як правило, він задовольняється тим, що має і його дуже важко зрушити із пригрітого місця. Але все-таки будь-який тип Козерога володіє неймовірною завзятістю і терпінням, вони переважно завжди досягають своєї мети.

Всі Козероги є чудовими організаторами, вони честолюбні й практичні. У відносинах Козероги дуже обережні, тільки тоді як вони розуміють, що перебувають в безпеці і можуть довіритися партнеру їх холодна зовнішність відразу тане. Козероги - дуже вірні друзі, які допоможуть в скрутну хвилину.

Багатьом оточуючим людям Козероги здаються черствими і бездушними, що насправді не відповідає дійсності. В глибині душі вони сентиментальні і вразливі, і примудряються переживати всі життєві труднощі з великою розсудливістю. Оточуючим людям може здатися, що у Козерогів все в повному порядку і немає життєвих проблем, це через те, що ніколи не виносять сміття з дому. Зрозуміло, що так воно не є насправді! Просто представники знаку Зодіаку Козеріг вирішують всі свої проблеми, не просячи допомоги інших.

Свою сім'ю Козеріг завжди захистить фінансово й фізично. Для керівників підлеглі Козероги - це взагалі подарунок. Вони дуже серйозні і відповідальні працівники. Ці позитивні якості Козерогів проявляються і в колі сім'ї. Вони ніколи не забудуть про подарунок на день народження вашої тітки тоді, як ви самі мало не забули про цю дату.

Одним з недоліків Козерогів є їх холодність. Дійсно, для багатьох з нас Козероги - холодні люди, не тому, що вони дійсно є такими, а тому, що мають високу супротив до життєвих випробувань і до оточуючих теж ставлять такі ж високі вимоги, як і до себе.

Багато представників Козерога відрізняються песимізмом. Буває, що Козероги вважають себе невезучими. Слід зауважити, підстави для цього є. Не багатьом із Козерогів в житті щось дається легко але ніхто не радіє так сильно своїм перемогам, як вони. Вірять у власні сили попри враження того, що всі обставини складаються проти них.

В Козерогів вроджене почуття відповідальності. Ця якість змушує їх дбати про слабших. Правда, не завжди Козероги роблять це безкорисливо, вони чекають подяки від людей, а коли її не отримують, то в черговий раз переконуються у несправедливості світу.

Іноді Козероги можуть бути занадто дріб'язковими. Вони стежитимуть, куди ви поклали вчорашню газету чи поставили їх улюблені тапочки. І якщо щось виявиться не на своєму місці, то неприємна розмова гарантована. Однак вони не дуже люблять тихонь та домогосподарок. Особливо якщо у вас є приховані таланти, які можна можете реалізувати, тим самим поповнити сімейний бюджет.

Козероги прагнуть до щастя та гармонії в особистому житті, про що нам здогадатися часом буває дуже складно. Вони є консервативними та не схильними до змін, тому багато Козерогів стають заручниками стосунків, які вичерпали свій ресурс. Коли відчувають, що відносини складаються не так, як хотілося б, Козероги можуть зануритися у вирішення другорядних проблем, таких як організація побуту чи своєї професійної діяльності, думаючи, що все вирішиться само собою. Вони дуже переживають, якщо партнер охолонув до них та й взагалі, вони воліють уникати з'ясування стосунків.


Поділитись з друзями.