Водолій знак Зодіаку

Водолій
Люди під знаком Водолій мають унікальну здатність планувати розвиток подій, якимось непізнаним та загадковим способом, що не підвладний іншим знакам Зодіаку. Водолій ніколи не стане жити по вказівках. Він воліє бачити себе як самостійну та автономну людину.

Спілкування - одна із сильних сторін Водолія. Вони дуже приємні в спілкуванні і комунікабельні, з ними не нудно проводити час.


Люди, народженні під знаком Водолія дотепні, оригінальні та незалежні, вони можуть бути також дипломатичними, боязкими й жалісними. Всі Водолії полюбляють вживати слово «друг» або «друзі». У них дійсно дуже багато товаришів, вони легко заводять нові знайомства, та їх швидше цікавить кількість, ніж якість, вони рідко прив'язуються надовго до когось.

Потрібно сказати, що Водолії володіють здатністю заспокоювати душевно хворих, істеричних людей чи переляканих дітей. Це пояснюється високоорганізованою нервовою системою. Вони чудові політики, соціальні працівники та психологи. Для них взагалі важливо робити щось значиме.

Водолію життєво важливо мати особистий простір та час, щоб мати змогу побути із самим собою наодинці. Не варто обмежувати його в цьому. Взагалі, будь-які обмеження виводять Водолія з себе.

Зовнішність оманлива, цей вислів підходить для Водолія. Часто він здається стриманим і віддаленим але за цією зовнішністю ховається добре й чуйне серце. Товариш Водолій готовий перевернути гори заради допомоги близькій людині. Водолій любить смішити, підбадьорювати і підтримувати людей. Якщо завдяки цьому людина, що знаходиться з ним поруч зможе відчути себе краще, то самопочуття самого Водолія теж покращитися. Допомога Водолія безкорислива, він нічого в займи не чекає, однак, відповідний жест змусить його відчувати себе зобов'язаним.

Всі Водолії це сама безпосередність. Вони приносять в життя хвилюючі й радісні моменти. Для них нічого не вартує зірватися в один момент та поїхати в захоплюючу подорож. Якщо Ви підете за Водолієм, то гарантовано отримаєте море вражень і чудово проведений час, який запам’ятаєте надовго.

Водолії обожнюють будувати грандіозні плани і найчастіше втілюють їх у життя. Але коли справа доходить до деталей, це приводить їх в ступор. Їм просто життєво необхідний секретар, який би зайнявся повсякденними справами.

Водолій дуже впертий і крокує своїм шляхом. Він продовжує дотримуватись свого плану, навіть якщо навколо все вказує на те, що він помиляється. Він не звертає зі свого шляху, тільки тому, що це його шлях. Не дивлячись на свою впертість, Водолій ніколи не нав'язує свої ідеї оточуючим, тому що поважає думку оточуючих і чудово усвідомлює те, що всі люди є різними.

Водолії хочуть бачити в людях тільки хороше. Життєрадісні оптимісти, вони мандрують своїм власним шляхом у пошуках мудрості й істини. При цьому вони не переповнені емоціями, завдяки цьому, здатні об'єктивно проаналізувати ситуацію, що складається. Представники цього знаку звикли говорити правду, хоча вона не завжди подобається оточуючим. Вони кажуть правду заради правди, а не для того, щоб заподіяти біль іншим. Водолієм більше править розум, а не почуття.

Водолія завжди турбує питання чи потрібно оточуючим те, що він робить, тому що Водолій завжди намагається бути потрібним і корисним суспільству. Вони дуже переживають, якщо їхні старання залишаються неоціненними сповна.



Поділитись з друзями.