Риби знак Зодіаку

Риби
Риби наділені сильним духом і здатні сприймати речі та події не за зовнішнім, а за їх внутрішнім змістом. Риби це дуже чутлива натура, їх головні якості - співчуття і духовний підхід до будь-чого. Такі люди завжди готові допомагати нужденним. Вони готові жертвувати своїми амбіціями заради коханих людей чи сім'ї. Перед ними дуже часто виникає дилема, суміщення своїх потреб з потребами інших. Для багатьох людей Риби здаються просто мрійниками, які пливуть за течією.

Цей знак Зодіаку дуже спокійний і абсолютно байдужий до дійсності. Якщо Ви скажете їм, що забруднення довкілля перевищило всі допустимі норми, суспільство деградує, а країна на межі кризи, то вони у відповідь й оком не моргнуть. Мало що в силах вивести Риб із себе, це не значить, що вони не образливі. Якщо вже справа дійшла до образи, то Риби стають колючими, саркастичними й дратівливими але зовсім не надовго.

Більшість Риб володіють унікальною пам'яттю й фантастичним даром перевтілення. Якщо вони зможуть подолати виснажливі репетиції, то мають шанс стати видатними акторами чи актрисами.

Риби крізь рожеві окуляри дивляться на світ. Якщо життєві події складаються не так як їм хочеться, то вони воліють тішити себе ілюзіями, замість того, щоб робити певні конкретні дії.

Символ Риб - дві рибини, які пливуть у різних напрямках. Це не є випадковістю. Цей символ вказує на два шляхи для них: вгору проти течії до досягнення мети та вниз по течії, що приводить в нікуди. Люди, що пливуть вгору, домагаються дуже багато, інші ж, через нестачу сил і прагнення опиняються внизу.

Риби дуже часто бачать дивні сни, які є, як правило, віщими. Якщо вони щось відчують, то так воно і буде. Отже, якщо Риби щось Вам порадили вам, то краще прислухатись до цієї поради. Риби допомагають усім. Всі Риби сповнені співчуттям до людей. Зверніться за допомогою, зверніться до цих людей, вони постарається із зрозумінням зробити все, що в їх силах.

Гумор є найсильнішою зброєю Риб. З його допомогою вони приховують те почуття, яке можна споглядати ззовні. Серед Риб рідко можна зустріти людей, які прагнуть за слави, багатства чи бути престижними. Це не означає, що вони зовсім байдужі до цих речей, просто самі цього вони домагатися не будуть. Ті Риби, що володіють всіма цими якостями, могли отримати їх в спадок або одержали внаслідок одруження.

Риби не наділені наполегливістю та завзятістю, вони пливуть за течією, задовольняються лише тим, що їм дає життя. Оскільки Риби останній знак Зодіаку, то він символізує смерть і перехід у вічність. Цей знак увібрав в себе частину рис попередніх одинадцяти знаків Зодіаку. В них можна знайти благородство Стрільця, відданість Козерогів, гордість Лева і повільність Тельця. Увібравши в себе всі якості знаків, Риби зуміли залишитися самими собою. Їм властиво розглядати себе наче зі сторони і бачити одночасно минуле, майбутнє й сьогодення.

Риби часто невисокого росту, рухаються вони так, наче пливуть. Риби не захоплюються спиртними напоями, та все ж деякі з них є м'якими і піддатливими, знаходять свою розраду у вині. Відсоток прихильних до алкоголю серед Риб значно вищий, ніж серед людей інших знаків Зодіаку.

Всі Риби впевнені, що їх життя вічне, даремно не стежать за станом свого здоров'я. В цьому плані природа не була до них особливо щедрою. Вони погано харчуються і через поганий сон можуть виглядають втомленими. Риби мають слабкі легені і часто застуджуються.


Поділитись з друзями.