Овен жінка

Овен
Вона самодостатня та впевнена в собі. Готова зробити і зробить все, щоб добитися того, що їй потрібно. Жінка Овен обожнює, коли нею захоплюються, завжди, не прикладаючи великих зусиль зможе відрізнити лестощі від реальності, а дешевий фальш від справжніх почуттів. В коханні вона страшна власниця. Звеличуючи до небес гідність свого обранця, вона навідріз не хоче бачити в ньому очевидні недоліки або ж дивиться на них крізь окуляри з рожевим склом.

Жінка Овен, як і чоловік, дуже вірна у відносинах і не здатна зрадити свою половинку. Вона не здатна на помсту та підлість і часто грає із відкритими картами. Вона потребує тепла та уваги, весела й розумна, їй підкорюються будь-які життєві випробування та завдання. Вона вміє досягати успіху. Жінка Овен є дуже непередбачуваною, тому вкрай не розумно давати їй в руки кредитні картки.

Жінка Овен не боїться нових знайомств чи просто заводити друзів. Така подруга порадує будь-кого. Вона завжди прекрасно виглядає, що дуже цінують її партнери. Не намагайтесь примушувати до чого-небудь цю жінку, вона просто цього не стерпить.
 
Жінка Овен пристрасно любить пригоди, що робить життя з ними захоплюючим та непередбачуваним. Ці жінки не рахують гроші і з легкістю витрачають їх, як на самих себе, так і на своїх партнерів. І якщо так сталось, що Ви живете з Жінкою Овном, це може стати певною проблемою: вона може прийти додому з дорогим подарунком, купленим для Вас чи для себе, в той час коли переживаєте в сім’ї фінансові труднощі. Зате дорога нічна сорочка чи хороші парфуми, зроблять її в ліжку чарівною. Не намагайтеся обдурити представниць цього прекрасного знаку. Пам'ятайте, що жало жінки Овна, куди більш ядовите, ніж  жало Скорпіонів.

Жінка Овен завжди бажає уваги від стосунків та завжди її отримує. Якщо Ви хоча б на хвилиночку переведете свою увагу на іншу жінку, то Овен негайно почне фліртувати з іншим чоловіком. Вона прекрасно знає, що заслуговує на увагу і не витрачатиме свій час на те, щоб Вам це роз'яснювати.

Жінка Овен любить секс щиро та сильно та, на жаль, дуже часто піддається обману. Якщо Ви будете вести себе правильно та зумієте причарувати її, то жінка Овен охоче віддасть вам все, на що здатна, а здатна вона на багато!

Овен не вміє справлятися зі своїми поганими якостями характеру. І якщо у неї з'явилася залежність до паління чи алкоголю, значить вона ступила на дорогу саморуйнування. Вона не зможе подолати свої пристрасті, що призводить до сумних наслідків. Жінка Овен любить дітей та не поспішає заводити їх. Ці жінки очікують повної готовності до цього та не потерплять ніякого тиску зі сторони друзів чи родичів.


Поділитись з друзями.