Телець жінка

Телець
Оскільки планетою цього знаку Зодіаку є Венера, то не дивно, що жінкам Тельцям притаманні чарівність та жіночність. Вони люблять красиві речі, квіти, дорогі вина, хороші парфуми із широким спектром ароматів. Ці жінки зазвичай дуже ревниві. Вони міцно тримаються за все, що належить їм, це може бути будь-що, від дорогої їм людини до цінної їм речі.

Жінка Телець полюбляє смачну їжу, добре приправлену спеціями, яку вона сама не погано готує. Їх кулінарні шедеври це пастки для протилежної статті. 


В голові жінки Тільця завжди панує повний порядок, а її цілі є прямими та ясними. Вони пишаються своїми мужчинами й часто допомагають їм в роботі. Правда зневажають в у своїх чоловіках слабкість, оскільки самі є сильними, хоч при цьому поводяться м'яко. Навіть, відчуваючи свою правоту, вони ніколи не будуть її доводити. Такі жінки сповнені впевненості в тому, що настане день, коли все стане очевидним, що й допомагає їм чекати і терпіти часом навіть впродовж всього життя.

Телець жінка поєднує всі чудові якості, які шукає мужчина. Така Жінка зазвичай володіє значно більшою емоційною мужністю, аніж чоловік. Якщо Ви є недостатньо сильною людиною, то вона може взяти ініціативу до своїх рук. Хоч ці жінки воліли б, щоб все було навпаки. Цій жінці потрібен справжній чоловік, оскільки вона сама являється справжньою жінкою. В ній поєднанні самовладання та сила волі. Чоловіки зазвичай цінують їх за сприйняття людей такими, якими вони є.

Жінка Телець відчуває себе однаково із різними людьми. І коли їй хтось не подобається, то вона не буде його ображати, а просто почне уникати зустрічі із цією людиною. Жінки цього знаку проявляють цілковиту байдужість до своїх ворогів. Навпаки, якщо Ви є її товаришем, то вона буде вірною Вам й буде чекати вірності із Вашої сторони. Телець не являється дуже інтелектуальним знаком. Жіночий практичний розум не прагне до розумових занять.

Жінка Телець постійно повинна отримувати задоволення від будь-якої справи. Вона має добре відчуття гармонії у всьому. Рідкісну жінку Тельця манить Земля, тому вона любить село. Ці жінки віддають перевагу практичному одягу, завжди одягаються зручно, матеріал одежі не повинні їх дратувати, він повинен бути м'якими. Оточуючим подобається прямолінійність жінок цього знаку Зодіаку, які не люблять коли їм перечать, особливо в колі сторонніх. Представниця цього знаку любу роботу виконує повільно, не можна її при цьому квапити й підштовхувати.

Жінці Телець личить материнство. Вона скоріш є другом для своїх дітей, ніж матір’ю. Така жінка вражає вірністю своєму чоловіку в часи достатку чи скрути. Рідко намагається в чомусь перевершити його. За вдачею вона не є лінивою, але потребує часу для відпочинку.


Поділитись з друзями.