Близнята жінка

Близнята
Природа наділила Жінку Близнята прудким розумом, швидкою реакцією, емоційною рухливістю. На шаленій швидкості проходять події в їх житті. Її настрій, думки і бажання змінюються протягом кількох хвилин, в їх голові можуть обдумуватись кілька планів відразу. Такий характер веде до того, що їй може, не подобатись те, що ще подобалося вчора. У такій психологічній рухливості жінки Близнята є й позитивні моменти. Вона легко пристосується до будь-якого партнера й не важливо за яких обставин. Все ж  не з кожним партнером така жінка може вжитися. Їй не підходять люди із малорухливим розумом, вузьким колом інтересів чи просто занадто ревниві.

В юні роки жінка Близнята є дуже непередбачуваною і кохання для неї є тільки забавкою. Чим більш зріла жінка Близнята, тим цікавіший співрозмовник. Вона цікавий, живий співрозмовник, здатний підняти співрозмовнику настрій своїм дотепним жартом.

Жінки Близнята сентиментальні й романтичні, наділені розумом й привабливістю. Така жінка вміє ввести в оману та розщедритися свого партнера. Щоб бути впевненим в тому, що Ваша жінка Близнята віддана тільки Вам, то потрібно постійно бути поруч з нею й нагадувати про себе присутністю. Доки вона не навчиться тримати свої емоції під контролем, доти на Вас чекають сварки та бурхливі сценки. Жінкам Близнятам не властива пристрасність. Вони вічно витають десь у хмарах, зайнята власними справами.

Народженні під знаком Близнята жінки, легкі й прості в спілкуванні, прекрасні та гостинні господині свого дому. Вона чудовий товариш й здатна відправитись куди завгодно з Вами. У суспільстві жінка Близнята завжди виглядає чудово і виблискує своїм досвідом, ерудитом, вона досить володіє інформацією і часто має кілька спеціальностей.

Така жінка рідко розрізняє щось дійсно важливе від другорядного, вона може здаватись розсіяною але швидко зібратися в якийсь відповідальний моментом. Вона обожнює навчатись, подорожувати й заводити нові знайомства. Ті, хто рівняються на жінок Близнят, отримають свою винагороду сповна. Зрештою, де Ви ще знайдете жінку, з якою Вам буде так же цікаво й легко.


Поділитись з друзями.