Рак жінка

Рак
Будь-який чоловік мріє мати жінку Рак. Щастя в родині – таку мету в житті вона ставить перед собою. Вона безмежно віддана своєму чоловіку. З нею можна відчути себе спокійно та впевнено, у відповідь їй потрібна впевненість в тому, що вона є улюбленою і бажаною.

В юні роки жінка Рак надзвичайно романтична, сприйнятлива, багато чим здатна пожертвувати заради кохання. Після першого кохання, вона розуміє, що любов - це компроміс між її бажаннями та можливостями. До тридцяти років у душі жінки Рак таїться безліч спогадів, вона вже знайома із втратами, прагне побудувати власний затишний будинок.

Жінка Рак досить строго вибирає свого обранця, якщо вже його знайшла, то буде піклуватися про свого чоловіка з абсолютно материнським інстинктом. Жінка Рак рідко є «душею компанії», віддає перевагу збереженню своїх почуттів для близьких та сім'ї. Вона буває надмірно образливою. Дуже прив'язана до дітей та є зразковою матір'ю для своєї дитини. Недивно, що сузір'я Рак керує материнством.

Жінки  Рак дуже люблять турботу про себе та своє тіло. Бажаними для них є шовк, мереживо, довге волосся. Вона сором'язлива, легко ображається, наполеглива, терпляча, витончена, часто не помічає, коли нею починають маніпулювати.

У жінки Рак завжди є відкладені кошти. Вона починає їх витрачати, в момент, коли відчуває себе нещасною, її прибутки завжди вищі, ніж розтрати. Її може зацікавити й Ваш добробут. Гроші жінку Рак цікавлять завжди, для них це улюблена тема розмови. Отримуючи цінний дарунок, вона каже, що не слід було це робити, і при цьому вона дійсно не прикидається. Щоб якось відволікти її від думок про доходи, витрати і розрахунки ви можете відвезти її на берег моря і прогулятися з нею під місячним світлом. Місяць розкриє всі її таємниці, а вода дозволить розслабитись, Ви побачите її у всій красі.

Типова жінка Рак впевнено почуває себе на кухні, вона чудово готує. Вона не пригостить Вас вечерею із заморожених продуктів чи консервації. Кухня - це її улюблена кімната. Почуття такої жінки не є штучні чи дріб’язкові. Якщо вже вона володіє чимось або кимось, то це повинно бути її власністю назавжди. Жінка Рак воліє залишати свої найглибші емоції для своїх рідних та близьких. Після зустрічі із іншою жінкою Ви порівняєте обох та обов'язково повернетесь назад до своєї жінки Рак.

Жінка Рак дуже часто є схильною до різних страхів та сумнівів. Наприклад: вона не є достатньо хороша для вас, не достатньо розумною, непривабливою. Постійно слід переконувати її в зворотному. Вона цілий день готова слухати про те, яка вона розумна, красива й як Ви її обожнюєте за це. 

В житті жінку Рак не можна назвати бійцем. Коли щось відбувається не так, як би їй хочеться, то вона тихо поплаче й буде чекати, поки все вирішиться само собою.


Поділитись з друзями.