Лев жінка

Лев
Якщо порівняти жінку Лев із квіткою, то не можна сказати, що вона належатиме до скромних польових квітів, навпаки, жінка Лев - це пишна розкішна троянда, з шипами. Навколо якої, завжди крутяться шанувальники. Доведеться дуже сильно постаратися, щоб їх відбити.
З ранніх літ, левиця є першою в компанії, ставши дорослою, стає законодавицею мод, поглядів та смаків. Якщо Ви страждаєте комплексом неповноцінності, то Вам краще пошукати когось скромнішого і простішого.
Ніколи не вдасться перетворити левицю на домашню кішечку, краще з цим змиритися, тому, що всі старання на перетворення заздалегідь приречені на крах. Не варто звинувачувати жінку Лев за марнославство та зарозумілість. Нема її вини в тім, що вона народжена  принцесою. Тим більше, що при всьому цьому, вона мила, добра й благородна. Людей часто підкуповують ці якості й вони готові пробачити їй всі недоліки.

Жінка Лев як дружина це справжня знахідка. Рідко застанете її в халаті із кремом на обличчі. Гардероб левиці завжди вишуканий та розкішний. Лев жінка вміла господиня. Вона зможе не тільки дуже смачно погостити гостей, а й розважити їх, причаровуючи своєю увагою. Що стосується вірності й відданості, то левиця буде її зберігати доти, поки не дізнається, що її обранець їй зраджує. Варто цій жінці розкрити обман, як вона, не замислюючись, відплатить йому тією ж монетою.

Є одна маленька дрібничка, яка може Вам не сподобатися. Жінка Лев завжди буде зберігати альбом із своїми колишніми прихильниками. Прохання знищити його будуть марними, тому Левиця дуже сентиментальна. Вона надто популярна серед чоловіків. Вам доведеться з цим змиритися й постійно змагатися з ними, якщо хочете, щоб жінка Лев належала Вам. Однак, якщо у Вас є прізвище дворянського походження, Ви заздалегідь маєте перевагу перед іншими. Складно уявити собі, що така жінка вийде заміж за чоловіка простого походження. Це, звичайно, можливо але тоді вона залишить своє прізвище.

Бідність може привести жінку Лева до депресії. При цьому вона може відчувати мало не фізичний біль. Навіть найбідніша левиця завжди накопичить достатньо коштів, щоб придбати фіранки на вікна чи каблучку на пальчики. В більшості випадків жінка Лев заглядає в бідний квартал тільки з цікавості або як глядач. Майже всі левиці працюють, їх діти та родина не відчувають нестачі її тепла та уваги. Жінка Лев любить бавитись з дітьми, навчати їх хороших манер, привчати бути слухняними. Вона може витрачати на дітей багато грошей та часу.


Поділитись з друзями.