Діва жінка

Діва
Жінка Діва є справжньою жінкою! Вона до кінця боротиметься за своє щастя. Коли на її шляху виникнуть які-небудь перешкоди, вона не благатиме про допомогу, а власноруч старатиметься їх усунути. У жінки Діви скромні й стримані манери. Зате поруч з Дівою Вам не прийдеться ніколи й ні за що турбуватись, вона все візьме до своїх рук й буде із задоволенням буде робити.

Жінка Діва ретельно вибирає собі партнера в житті. Вона точно знає: гідний партнер її уваги чи ні.

Діва є знаком Зодіаку, котрий може бути водночас найбільшим романтичним та неймовірно розважливим. Доглядаючи за Дівою, слід стежити за своїми манерами поведінки й вимовою. Вона так же критично відноситься і до зовнішнього вигляду. Критикувати когось для неї це те саме, що вдихати кисень.

У стосунках Діва дуже вірна й віддана, вона не здатна на аморальний вчинок. Вони мають відмінні кулінарні спосібності, а їхня оселя блищить чистотою й затишком. Коли Діва вважає свій шлюб не ідеальним, то вона без вагань його зруйнує. Звичайно, така подія стане для неї великою трагедією та більшою трагедією для неї буде лицемірство в сім'ї та коханні.

Діва прагне всього ідеального, хоча це зовсім не значить, що вона і сама є такою. Вона має й негативні риси характеру, які часом можуть дуже дратувати. Діви впевнені, ніхто не зможе виконати певну роботу краще, ніж вони і самим не приємним є те, що так воно і є. 

Не варто сперечатися з жінкою Дівою, Ви не зможете їй ніколи й нічого довести. Стосовно вибачень, то вони повинні бути короткими й правдивими.  Не треба намагатися критикувати Діву, ніколи вона не визнає своїх помилок публічно і взагалі, Діви рідко помиляються.

Щодо світського життя, то Діва віддає перевагу невеличким компаніям, із ретельно підібраним колективом. Неохайні, недбало одягнені люди чи курці ніколи не будуть запрошеними вдруге.
Жінка Діва відноситься до чоловіка наче до якоїсь жіночої території, яку потрібно досліджувати й доглядати.

Якщо на Вашому життєвому шляху зустрілася жінка Діва - бережіть її, адже, якщо Ви її втратите, то Вам навряд чи пощастить так вдруге.


Поділитись з друзями.