Терези жінка

Терези
Щодо Терезів, то для них найкраще підійде висловлювання, що у кожній жінці живе маленька частинка чоловіка, а в чоловіку живе частинка жінки. Хід думок жінки Терези тісно пов’язані із логікою, притаманною чоловікам. Вона може буде відмінним співрозмовником у дискусії на будь-яку тему, при розмові зможе, навіть, перевершити чоловіка. Жіноча частинка знаку Зодіаку Терези є надзвичайно тактовною, це для того, щоб одержати явну перемогу над мужчиною, принаймні, до шлюбу. Поки Ви зустрічаєтеся, вона не може дозволити собі обіграти Вас, наприклад, в шахи та й ніколи не приховає свій блискучий розум за чарівною посмішкою.

Жінка Терези примхлива, розумна та ласкава. Вона полюбляє поспати, їй подобаються різні прикраси та дрібнички. Роль жінки Терезів в згладжуванні конфліктних моментів та застереженні близьких від необдуманих вчинків й запальних рішень. Жінка Терези завзята суперечниця. Вона візьме участь у будь-якій суперечці, тема суперечки при цьому її хвилюватиме мало.

Жінка Терези зможе задовольнити чоловіка, якому необхідна романтика та співпраця. Вона зможе дати те й інше! Вміння робити життя гармонійним, є одним з особливих талантів жінки Терези. Вона на підсвідомому рівні знає, як треба спілкуватися з людьми. Вона не є з тих людей, хто закохується із першого погляду, вона довго оцінює і вибирає собі супутника життя.
Більшість жінок цього знаку Зодіаку працюють через те, що їм необхідно мати кошти для придбання приємних речей. Вони полюбляють шикарно одягатись, користуватись дорогими парфумами, відвідувати театр чи виставки, слухати класичну музику. Терези огидно відчувають себе в поганому оточенні. Через це вони повинні заробляти гроші, щоб скоріш покинути його.

Жінка Терези не придатна жити на самоті. Найбільшою потребою її є співпраця із чоловіком, як у стосунках по роботі так і в особистих. Якщо на землі і  є що-небудь таке, що вона цінить найбільше, то це її коханий чоловік, якого вона із радістю доглядає та поважає. Для такої жінки шлюб являється спільним підприємством. Вона буде брати участь у всіх подіях, які Вас інтересують. Вона завжди підтримуватиме Вас, якщо наприклад Ви захочете змінити місце роботи, завести нові знайомства чи змінити місце проживання. Роль її у всьому цьому полягає в згладжуванні неприємних ситуацій, щоб застерегти Вас від необдуманих та запальних вчинків.

Найбільшим ворогом жінки Терези є вона сама. Вона обожнює солодке, через що може почати набирати зайві кілограми. Але прагнення до гармонії, властиве їй, охолоджує її апетит і вона завтра ж сяде на дієту. Вона ніжна та водночас строга, як мати. Найпершим чого вона навчить свою дитину це поважати й любити батька! Діти її завжди є доглянутими. Однією із причин завести дитину, є те, що вона бажає зробити Вас ще щасливішими та й народжуватиме вона дітей в основному тільки для Вас.

Жодна інша жінка не зможе бути принцесою, йдучи на бал, а після нього повністю перетворитися в Попелюшку, надіти важкі черевики, застебнути сталеву блискавку на куртці й допомагати Вам підготовлювати дрова для багаття в каміні.


Поділитись з друзями.