Скорпіон жінка

Скорпіон
За характером жінка Скорпіон владна та самозакохана. Такі риси, як впертість, енергійність, хоробрість та витривалість роблять жінку Скорпіон сильнішою за більшість чоловіків. Вона завжди домагається поставленої мети.

У сім'ї жінки Скорпіон головою завжди буде чоловік, та це тільки зовні, насправді керувати всім буде вона сама. Вона витрачатиме всі сили на те, щоб її чоловік став успішним. Представниці цього знаку Зодіаку горді, привабливі й абсолютно впевнені в собі люди. У них чоловічий склад розуму та неприборкана енергія. Вони переважно зверхньо дивляться на тих жінок, яким личить роль дружини та матері.

Жінка Скорпіон найсексуальніша з усіх знаків Зодіаку. Навіть, якщо вона одягнена просто і не зухвало, сексуальність завжди відстежується в її погляді, ході, усмішці, взагалі хоч в чому-небудь але відстежується. Вона пристрасна та ревнива, дуже волелюбна та не дуже добре переносить контроль над собою. Якщо така жінка прийняла якесь рішення, то вона буде дотримуватись його до кінця. Її не лякають труднощі, а перешкоди та життєві проблеми тільки загартовують характер.

Спілкується жінка Скорпіон тільки по справах. Її часто звинувачують в скритності, бо вона просто не виносить порожнього базікання. Вона дуже серйозно відноситься до вибору друзів та знайомих. Цьому знаку Зодіаку часто довіряють свої секрети і жінка Скорпіон ніколи не дозволить собі розбовкати їх стороннім. Так само відноситься вона і до своїх власних таємниць. Про них не знатиме ніхто, навіть її власний обранець. Коли він спробує в них проникнути, вона чітко дасть йому зрозуміти, що робити цього не варто. До глибині її душі є замок, ключ від якого, не довіряється навіть найближчим їй людям.

Жінка Скорпіон не типово оцінює людей і ставитиметься до них по-різному. Ті, кого вона вважає сильним та гідним заслужать її симпатію, а слабкі навіть не варті її погляду, мови нема про діалог.

Жінка Скорпіон завжди прислуховується свого серця, не зважаючи на думки оточуючих про неї. Жінки цього знаку Зодіаку кохають по-справжньому, вони не вміють бавитись почуттями. Із своїми дітьми така жінка не буде панькатись, вона навчатиме їх поважати себе та інших людей. Вона відповідальна мати й здатна помітити в дитині зародки яких-небудь талантів та затратити чимало сил на їх розвиток.

Всі представниці цього сильного знаку Зодіаку частково є чарівницями. Неймовірним шостим чуттям вони визначають свого обраного. Чоловікам нічого не залишається, як підкоритися її чарам чи тікати не оглядаючись.


Поділитись з друзями.