Стрілець жінка

Стрілець
Жінка Стрілець палка прихильниця пригод та далеких подорожей. Її не лякають далекі відстані й труднощі на шляху. Щоденна монотонна робота діє на жінку Стрілець наче снодійне, та якщо ця робота високооплачувана, то вона неодмінно зробить її цікавою для себе. Їй необхідно для чогось застосовувати свою енергію, тому досить часто зустрічаються спортсмени серед жінок цього знаку Зодіаку. Спорт дає їм силу та бадьорить.

В особистих стосунках жінка Стрілець є занадто імпульсивна, вона часто бере на себе ініціативу. Коли замітить свою симпатію, то не стоятиме осторонь, а безпосередньо в очі все розкаже. Представниці цього знаку Зодіаку володіють гнучким розумом та ніколи не втомлюються самовдосконалюватись, як в духовному, так і в інтелектуальному плані. Ці жінки легко навчаються, тільки відсутність старання може стати перепоною на шляху досягнення мети.

Жінка Стрілець має незалежний характер. Не залежно від обставин вона здатна залишатися сама собою. Це спостерігається в стилі її одягу та в самовпевненості, з якою вона любить братись за занадто складні речі. Іноді ця незалежність та самовпевненість переходить всі рамки, тоді жінка Стрілець вважає себе розумнішою, вищою та більш різносторонньо розвинутою за інших. Однак всерівно у таких жінок є дуже багато прихильників та шанувальників. Їм з блискучою легкістю вдається роль наставника, керівника та ідейного передовика.

Жінка Стрілець дуже прямолінійна. Вона не соромиться і не церемониться у формах своїх висловлювань, своєю прямою мовою, а часом і різкістю може завдати болю співрозмовнику.
Жінка Стрілець не занадто прихильна до родичів, часто справляє враження людини зовсім самотньої. Вона здатна жити одиначкою, жити так, як хочеться самій. Те, що жінка Стрілець може впоратися зі своїми справами сама є оманливим враженням. Закохавшись у чоловіка, часто стає залежною від нього. Якщо сталось так, що цей чоловік залишає її, то для жінки Стрільця така подія може породити справжню емоційну катастрофу. Діти дуже люблять таких жінок. Адже вона для них є кращим другом! Діти цінують атмосферу дружби, оптимізму, радощів й гумору, яка притаманна жінкам цього знаку. Своїх дітей жінка Стрілець буде виховувати в такій же атмосфері й постарається привчити їх бути чесними та порядними, а от із уроками дисципліни буде все набагато складніше.


Поділитись з друзями.