Козеріг жінка

Козеріг
Характер жінки Козеріг діловий та раціональний. У неї принципові і чітко сформовані погляди на життя та на любов. Завдяки завзятості й терпінню, жінка Козеріг своєї нагоди ніколи не втрачає і домагається багато чого. Вони прагнуть до гідного та забезпеченого життя, що в кінцевому підсумку, і отримують. Жінки цього знаку стримані в стосунках і виставляють досить високі вимоги своєму партнеру. Вони вміють любити. Однією із головних цілей в житті для жінки Козеріг є успішний шлюб. Їх не цікавлять швидкоплинні зв'язки, їм потрібні перспективні відносини, стабільний дохід, надійний чоловік та сім'я.

Всі жінки під знаком Козеріг володіють однією характерною рисою - їх краса та чарівність з віком тільки зростають. В 40-35 років вони подобатимуться чоловікам більше, ніж у 18. Однак доглядати за такою жінкою дуже складно, вона ставить невидимий бар'єр між собою та партнером. Це тип жінок, котрі люблять свою незалежність. Одною із найбільш характерних рис жінки Козеріг є хороші манери та хороше виховання. Про жінку. В дітях вона постарається виховати почуття поваги до якості, що б це не було. Діти жінки Козеріг матимуть все найкраще. Поняття економити не значить для неї купувати дешеві речі. Оскільки, у більшості Жінок Козеріг чутлива шкіра, то вони не фарбуються яскраво, сама природа нагородила їх красою, яка служить їм дуже довго.

Є одна вада, яка стосується жінки Козеріг, це впертість. Зате вона ніколи не скаржиться на труднощі. Не дивлячись на свої витончені манери, жінка Козеріг чудово знає, як обвести когось навколо пальця. Свого партнера така жінка завжди підштовхуватиме до успіху. Тільки вона зможе розгледіти в жабі красивого та успішного принца. Крім того, у її чоловіка завжди буде запас життєво-необхідних речей.

Жінка Козеріг дуже цінить матеріальне благополуччя й по-різному прагне його досягнути. Вона не марнотратна, а накопичує свої заощадження. Тільки заощадження можуть наповнити спокоєм та впевненістю її душу.

Жінка Козеріг завжди послідовна. Якщо вона вирішить, що їй щось потрібно, то буде прагнути досягнути поставленої мети стільки, скільки потрібно, вона може йти до цього роками. Зі сторони її вчинки можуть здатися несподіваними та нелогічними, створюючи оманливе враження, оскільки у Козерогів все продумано до дрібниць.


Поділитись з друзями.