Водолій жінка

Водолій
Характер жінки Водолій відкритий, товариський, стриманий та спокійний. Жінка Водолій не дозволяє собою командувати й різко реагує на найменші прояви власництва з боку чоловіка.

Перш за все для неї є почуття власної гідності та вірність. Жінці Водолій потрібна повна свобода дій, вона буде проявляти свою впертість, коли відчує, що на неї тиснуть. Її увага не концентрується виключно на родині, вона мислить набагато більше. Щоб завоювати серце жінки Водолій, слід просто приймати її звичною, такою, як вона є. Не слід намагайтись змінити її. Не кожному вдасться завоювати настільки екстравагантну, сильну та неординарну особистість, як жінка Водолій. Чим більш є незвичним Ваше життя, вищий рівень духовного та інтелектуального розвитку, тим швидше ця жінка появиться поруч з вами, можливо, і на все життя.


Жінка цього знаку Зодіаку завжди буде вірною своєму чоловіку, хоча її почуття будуть трошки прохолодними. Пам'ятайте, що крім Вас в житті цієї жінки є багато друзів та захоплень. Цю жінку не вдасться прив'язати до колиски чи кухонної плити. Жінка Водолій належить всім і в той же час нікому.

Ще задовго до заміжжя жінка Водолій вивчає свого партнера. Тільки тоді, коли він відповідає її вимогам вона виходить за нього заміж. Обранець для неї не все на світі, окрім нього жінка Водолій має ще багато захоплень та інтересів. Вона рідко виявляє занепокоєння щодо свого партнера. Варто один раз дати їй привід для цього, як наслідок вона може просто піти геть.
 
Водолії не полюбляють позичати гроші й давати їх в борг. Якщо вже їй довелося вдатися до позики, то вона віддасть вам гроші точно у встановлений термін. Фінансових боргів Водолії взагалі майже не мають, вони бояться їх, мов вогню.Більшість жінок Водолій загадкові й містично красиві. Навіть, якщо в деяких випадках її не можна назвати красивою, то вже цікавою напевне.

Розмова жінки Водолій настільки ж приваблива й містична, як і її зовнішній вигляд. Вона може досить серйозно розмовляти, а потім раптово змінити тему. Співрозмовника це може здивувати, а для Водолія це є абсолютно природним.

В стосунках із дітьми жінка Водолій спершу може бути розгубленою. І це зрозуміло, адже до цього її увага була зосереджена на багатьох об'єктах, а тепер нею опанувала тільки одна дитина. З часом жінка Водолій стає чудовою і турботливою матір'ю. Вона навчатиме дитину любити людей та бути чесними в житті. Жінка Водолій ніколи не каратиме своїх дітей за правду, хоча вона може бути й гіркою.


Поділитись з друзями.