Риби жінка

Характеру жінок знаку Зодіаку Риби властиві різноманітні фантазії, надії, мрії про романтичні ідеали. Та у повсякденному житті вони є досить розумними й практичними. Жінки Риби володіють вродженою життєвою мудрістю та силою волі.

Жінки цього знаку Зодіаку здатні на палке жертовне кохання та тільки тоді,коли воно того вартує. Вони чітко розуміють, кого і за що саме вони кохає. Жінка Риби наче розчиняється у своєму партнерові, просто-напросто живе його життям й не дуже переживає, коли від неї відмовляються. Їй необхідно відчувати чийсь захист та мужнє плече чоловіка.

У розумінні жінки Риби ідеальний чоловік це, як правило, той чоловік, який здатний захистити її від будь-яких негараздів, в тому числі й фінансових. Бідність це один із найгірших її страхів. При цьому, вони не прагнуть бути самозабезпеченими, а чекають, коли доля надішле їм спонсора. У відповідь, вона ніколи не втручатиметься у ваші фінансові справи, а в час фінансової скрути, завжди зігріє своїм душевним теплом та взаєморозумінням. Жінка Риби є містично налаштованою натурою, вона здатна зрозуміти кого завгодно. Також їм характерна непередбачуваність зміни настрою чи поведінки.

Жінка Риби є дуже вразливою, вона майже не схильна до аналізу та логіки. Ці риси характеру іноді до добра не доводять. Жилкою ділової людини жінка Риби не володіє. Це зовсім не значить, що вона не може забезпечити себе фінансово, просто всі заробітки зникаю так, як вода крізь пальці долонів, а їх часта зміна настроїв, сприяє до появи періодів бездіяльності.
Загалом, ці жінки дуже жіночні та непрактичні. Вони люблять плавні обриси гардеробу, віддають перевагу квітковим мотивам, легким тканинам, незвичайним й іноді навіть екстравагантним прикрасам.

Світогляд жінки Риби залежить від обставин, в яких вона перебуває тривалий час. Тому, зустрічаються як вишукані, витончені пані, так і неохайні, пстійно ображені на увесь світ особистості.

Жінки Риби зазвичай не надають видимого опору тиску чоловіків. Люблячі тиху заплаву жінки Риби впродовж усього життя прагнуть до кохання й вірності але ,зазвичай, кожна із п'яти жінок живе в розлуці саме через м'якість свого характеру. Переважно вони намагаються перелаштувати партнера на свій лад, що завершується марно страченими зусиллями й часом.
В душі жінки Риби йде боротьба, вона часто вдається до гірких сліз, щоб досягти бажаного. Зовні вони бувають мовчазними, стриманими і навіть холодними в стосунках. Сказати, що ця жінка «холодна, як риба», всерівно, що визнати свою вину, не до добра ловити рибку в чужому водоймищі.


Поділитись з друзями.