Овен чоловік

Овен чоловік
Прийшов, побачив, переміг цих, всім відомих, слів дотримуються в житті чоловіки знаку Зодіаку Овен. Вони часто закохуються, як кажуть із першого погляду. Вподобана йому жінка, миттєво заселяється в його серці. Проте, його кохання наче полум’я сірника. Спочатку спалахує, а потім дуже швидко згоряє і гасне, не залишаючи й сліду після себе.

Супутниці чоловіка Овен слід пам'ятати, що крім швидкого згасання пристрасті, їй доведеться зіткнутися з іншими не дуже приємними рисами його характеру. Його любов до незалежності, часто переходить в егоїзм й бурхливу реакцію на найменшу спробу заявки прав на його особистість. Він сам заявляє свої права на кого-небудь й сам вирішує, що й коли йому робити.

Однак розумна жінка швидко навчиться керувати таким чоловіком, кажучи йому про те, що він господар в домі, що без його допомоги та підтримки, у неї нічого б не вийшло. Так чи інакше, мати чоловіка Овен це не проста справа. За таке терпіння й увагу до себе, Овен завжди платить вірністю. Одружившись, намагається не заводити романи на стороні. Він хоче, що б все було чесно і відкрито, в цьому його великий плюс.

Усі чоловіки знаку Зодіаку Овен є артистичними натурами, вони прагнуть попробувати в житті все. Такі чоловіки дуже люблять вражати людей, при чому роблять це вельми демонстративно.
Чоловіки Овни обожнюють сюрпризи та вміють їх організовувати. Інколи такі сюрпризи бувають не надто приємними. Намагання що-небудь приховати від чоловіка Овен чи просто обдурити його, можуть закінчитись плачевно. Будьте готові до того, що цей мужчина буде диктувати Вам у що одягатися, яку зачіску носити та який макіяж накладати. Він буде робити це не прямо та з часом зуміє свого домогтися, перш ніж Ви зрозумієте, в чому річ.

Чоловіки Овни дуже сексуальні й знають про це. Вони дуже привабливі та готові фліртувати з ким завгодно. В таких чоловіків жінки закохуються із першого погляду, проти їх чарівності неможливо встояти. Зарозумілість є ще однією частою рисою характеру чоловіків знаку Зодіаку Овен. Десять разів слід подумати, перш ніж погоджуватися на пропозицію від нього. Ця людина просто не здатна поставити бажання іншої людини вище за свої власні.

Не втрачайте можливості говорити компліменти чоловіку Овен, як можна частіше хваліть його. Це чоловіку Овну вкрай необхідно. Якщо хоча б кілька днів залишити його без уваги, то можна збирати свої валізи. Чоловік Овен швидко знайде можливість розважитися з тими, хто його цінує більше ніж Ви.


Поділитись з друзями.