Телець чоловік

Чоловіки, народжені під знаком Зодіаку Телець являються тими людьми, на котрих можна повністю та в усьому покластися, вони практичні, чесні та терплячі. Вони не шкодуватимуть коштів але завжди будуть думати про прийдешній завтрашній день. Чоловік Телець не уявляє життя без особистої свободи й незалежності. Він ніколи та нічого не буде робити із примусу. Цього мужчину досить важко вивести з себе, а вже коли він розлютився - слід бути обережним! В такому випадку він впадає в лють, руйнуючи все попереду себе.

Чоловік Телець є дуже ревнивим. Він бажає, щоб те, що його - належало тільки йому. Однак йому до вподоби, коли ревнують його. Чоловіки Тільці вважають, що ревнощі додають стосункам перчинку. Вони є неймовірно впертими. Із трепетом й всім теплом душі ставляться до свого кохання. Для жінки, яку кохає вони роблять все. Протилежній статті потрібно досить багато часу, щоб стати його дружиною чи подругою.

Чоловік Телець не поспішає одружуватися, довго придивляється до своєї половинки. Шлюб для нього серйозний крок, це зміни всього його життя. Не терпить, коли його кваплять стосовно цього питання.

Чоловік Телець любить компанії близьких, своїх знайомих, він є надзвичайно гостинним. В його оселі повинен панувати спокій та затишок. Оскільки чоловік Телець є практичним, то супутницю життя він обирає дуже серйозно й грунтовно. Вони довго й ретельно обирають, поєднуючи в одній жінці відмінну домогосподарку та ідеальну коханку. Розлучаються чоловіки Тільці вкрай рідко.

Як батько, чоловік Телець досконалий. Він з особливою ніжністю й любов'ю ставиться до дочок, є твердим щодо дисципліни. Щедро відноситься до різних примх жінки, дозволяє їй не відмовляти собі в покупці цінних речей.

Чоловік Телець постійно дуже багато працює, тому йому необхідний відпочинок. Коли він втомлений, то буває просто нестерпним. У своєму господарстві такий чоловік може бути ледачим. Не слід дорікати йому за це, його не можна квапити та підштовхувати!

Любов чоловіка Тельця проста й справедлива. Його любляча натура та увага подарують Вам вірність. Іноді він буває, впертим, та це можна назвати й по іншому - терплячим. Любіть його, доглядайте його, тоді все буде чудово. Такий чоловік ніколи не буде обіцяти манни небесної, зате, доглядаючи за кимось, він не дивитиметься по сторонах. Він ніколи не забуде день вашого знайомства, першого побачення, поцілунку тощо, і взагалі, він пам’ятатиме всі знаменні для вас дати. Чоловік Телець призначений для тих жінок, які цінують справжні цінності. Це втілення чоловіка бізнесмена. Тому, коли він приведе Вас до своєї оселі, будьте впевнені, що він зможе Вас чимось пригостити.

Зазвичай чоловіки знаку Зодіаку Телець є діловими людьми, які вміють отримувати прибутки. Вони завжди складають план на свій завтрашній день. Щоб бути поруч із таким чоловіком, Вам доведеться відшліфувати свої манери. Жоден чоловік Телець не буде із жінкою, у котрої гучний голос чи жінкою, котра своїми манерами й вчинками нагадує чоловіка.

Телець зазвичай не звертає увагу на характерів партнерів. Чим більше йому вказувати на це, тим більше він опиратиметься. Прикрим наслідком цього є те, що чоловік Телець дуже часто помиляється в партнерці. Розлучення вони переживають дуже довго й важко та ще довше шукають заміну.

Чоловік Телець обожнює село й природу. Ці чоловіки більш за інших втілюють в собі якості справжнього чоловіка.


Поділитись з друзями.