Близнята чоловік

Чоловіки Близнята постійно перебувають в русі, вони веселі та є улюбленцями публіки, приємні співрозмовники. Найгіршою карою для них є самотність. Їм необхідно відчувати любов, ласку, турботу та увагу. Чоловік Близнята, навіть, буде спілкуватись із не цікавою йому людиною, тільки б не бути на одинці із собою.

Якщо Ви романтична натура, яка бажає стабільності та впевненості у завтрашньому дні, безумовно, чоловік Близнята це не Ваша друга половинка. Для його натури характерна мінливість. В нього в будь-який момент можлива зміна не тільки настрою, а й мети життя. Сьогодні він може говорити Вам, що закоханий, бути романтичним та турботливим,а завтра не прийде на побачення. Через кілька днів, звичайно, він з'явиться знову та але буде абсолютною протилежністю тієї людини, яка Вам так подобалась. Якщо Ви переживете такі моменти, то цілком можете дочекатись пропозиції руки й серця. Тоді чоловік Близнята буде ще дбайливішим та ніжнішим.


Чоловік Близнята часто міняє друзів та не схильний до ностальгії за минулим. Він любить перебувати серед людей, стосовно нього завжди багато пліток. Чоловік Близнята надзвичайно є розумним та красномовним. При розмові йому до снаги жонглювати кількома темами одночасно. У словесній суперечці із такою людиною марно чекати перемоги. Для Близнят слово є це улюбленою зброєю масового ураження, якою він охоче та вміло користується.

Чоловіки знаку Зодіаку Близнята притягують до себе, очаровують і що найголовніше, вони повною мірою усвідомлюють степінь своєї чарівності й привабливості. Вони увесь час будують якісь плани, проекти. Та коли настає момент, в який потрібно зробити перехід від слів до діла, то його ентузіазм та бажання кудись зникають.

Близнята сильної статі важко переносять переживання, по-різному докоряють собі й занурюються у депресію. Вони страшно бояться виявитись недосконалими. Однак незабаром на зміну цим депресивним настроям приходять нові інтереси, плани, які надають в житті чоловіків Близнят чергову порцію драйву.

Всі чоловіки Близнята дуже легко закохуються. Вони не здатні переступити через себе й пожертвувати своїм власним «его» заради жінки, як би сильно вона їм не подобалась.
Великою проблемою чоловіка Близнята є невміння доводити до кінця розпочату справу. Як тільки чоловік цього знаку Зодіаку розуміє, в чому полягає суть проблеми, то він тут же перемикається на іншу справу. Чоловіки Близнята є дуже хорошими стратегами та не тактиками.


Поділитись з друзями.