Рак чоловік

Чоловіки, народжені під знаком Зодіаку Рак, володіють унікальною інтуїцією. Чоловік Рак не з тих, хто готовий відкривати свою душу й серце першому зустрічному. Навіть його друзі багато чого не знають про нього. Щоб по-справжньому зрозуміти та завоювати його, доведеться з'їсти не один пуд солі.

Із чоловіком знаку Зодіаку Рак дуже легко працювати в парі, при цьому не потрібно його ображати та занадто вказувати на його недоліки, оскільки, усі чоловіки цього знаку Зодіаку дуже вразливі.

У коханні чоловік Рак постійний, не дивлячись на всі його захоплення. Він хоче таких відносини, при яких можна повністю розкритися. В стосунках більше цінує ніжність, ніж секс, ображається, коли йому здається, що його обділяють увагою. Чоловік Рак стає дуже нестерпним, коли ображається. Замість того, щоб влаштувати сварку чи обговорити ситуацію, чоловік Рак набундючиться й може не розмовляти цілими днями. Він, немов, відповзає в свою раковину, як це властиво ракам.

Чоловік Рак схильний драматизувати та придумувати собі проблеми в житті. До своєї майбутньої дружини чоловік Рак ставить дуже високі вимоги, саме тому проходять роки, перш ніж він знаходить свою жінку. Він дуже боїться помилитися із вибором. Зате, якщо він знайшов свою обраницю, то буде звеличувати її до небес й засипати дарунками.

Гострий аналітичний розум чоловіка Рака здатний знайти рішення й добитись позитивного результату навіть у найскладнішій ситуації. Він знавець фінансових справ. Коли надається хоч найменший шанс заробити гроші, чоловік Рак навряд чи упустить його. Однак його цікавлять тільки консервативні та традиційні способи заробітку. Чоловік Рак не любить ризикувати. Може в глибині душі чоловіки знаку Зодіаку Рак й вірять у матріархат та жіночу емансипацію, та їх характер змушує чоловіка Рака бути з жінками галантним, ввічливим та виглядати перед ними завжди привабливо. Ця людина, немов, потрапила до нас із минулого століття.

Чоловік Рак любить перебувати серед красивих жінок, котрі є дотепними співрозмовницями. Звичайно, це властиво чоловікам усіх знаків Зодіаку, та мужчин знаку Рак привабливі жінки притягують особливо. Правда будувати взаємовідносини із чоловіком Раком нелегко, тому ці вони занадто ідеалізують свою партнерку. Віддані самі, вони вимагає такої ж відданості навзаєм. Віра у тривалі стосунки заспокоює його та дає необхідне відчуття безпеки.

У разі розриву стосунків чоловік Рак, звичайно, може швидко знайти собі іншого партнера. Він може швидко переходити до інтимних стосунків. Тільки саме ту жінку, котра дійсно зачепила його серце, він не забуде ніколи, чого б не трапилося потім.


Поділитись з друзями.