Лев чоловік

Чоловік Лев повинен бачити перед собою свою аудиторію. Його теж можна привчити до свого кола оточення, якщо правильно себе поводити з ним: поважати, любити та лестити. Якщо перед собою бачитимете спокійного та ніжного представника знаку Зодіаку Лев, то знайте, що це візуальний обман. Коли погладити проти шерсті Лева, то справді можна побачити, як спалахуватимуть іскринки. Чоловік Лев тільки вдає м'яку людину. Всередині нього постійно жевріє грань, готова спалахнути та обпекти жінку. Не слід тішити себе ілюзіями, що Вам підвладний чоловік цього знаку Зодіаку.


Чоловік Лев ніколи не економить гроші, доглядаючи за жінкою. Він є дуже ревнивим. Кохана й близька людина належить йому душею й тілом. Він буде вказувати, які книги читати, з ким товаришувати, як одягатися та яку зачіску робити. Він буде дивуватиметься, чому його кохана пішла в перукарню на годину, а повернулася через дві.

Ніколи не провокуйте його випадковим фліртом, такий вчинок є дуже нерозумним. Тепер чоловік Лев знатиме, що Ви бажані й цікаві не тільки для нього. Зрештою, він із землею може зрівняти того, з ким Ви намагалися фліртувати в нього на очах. У суспільстві слід виглядати по королівськи, щоб отримати побудувати якісь стосунки із чоловіком цього знаку Зодіаку. Після одруження чоловік Лев буде добрим та ніжним із своєю обраницею, за умови, що всі події крутитимуться навколо нього.

Чоловік Лев завжди прагне заробити добрячий статок, що потім спустити його на дорогі речі та дрібнички. Вони полюбляють ті речі, які задають статус. Цінні речі для чоловіка Лев це не примхи, а професійні витрати царя.

Чоловік Лев завжди є душею компанії. Однак, як би не виглядав він ззовні, характер чоловіка Лев можна назвати легким.


Поділитись з друзями.