Діва чоловік

діва
Чоловіки знаку Зодіаку Діва володіють чітким, ясним розумом, вони старанні та пунктуальні. Взагалі, Діва чоловіки є незамінними працівниками, вони багато працюють та мало приділяють уваги тому, що не стосується їх професійної діяльності, покращуючи цим результати своєї праці. На чоловіка Діву завжди можна покластися, він вміє дотримуватись свого слово. За вдачею він матеріаліст та прагматик. Такий чоловік не є романтиком, тож, якщо Ви є сентиментальною особистістю й очікуєте на романтичні вчинки з його сторони, то краще все ж таки не марнувати часу і не псувати один одному життя, просто розійтись своїми шляхами.

Чоловіки Діви дуже стримані в прояві почуттів. Переконатись наскільки є гарячими їх серця допоможуть тільки час та терпіння. Насправді, у чоловіків знаку Зодіаку Діва в дуже ранньому віці проявляється почуття любові. Насамперед це почуття стосується родини й улюбленої справи. Покохавши чоловіка Діву, слід завжди думати про те, як і що Ви говорите, як себе поводите в суспільстві. Діви ненавидять тупість та неуцтво.

Марно намагатись брехати чоловіку Діва, він все одно бачитиме Вас наскрізь. Він прагне чесних та рівноправних стосунків. Якщо партнери будуть чесними щодо цього чоловіка, то матимуть змогу відчути його турботу. Його кохання палатиме спокійним полум'ям без спалахів, зігрівати впродовж життєвих буднів та негараздів.

Чоловік Діва витрачає досить багато часу на пошуки обраниці свого життя, не менш, як він витрачає його на піклування про здоров'я та роботу. Вони прекрасно розуміють, що досить складно знайти партнера в житті за такими вимогами, які самі визначають та вимагають але на інші варіанти чоловіки знаку Зодіаку Діва ніколи не погодяться.

Зрештою, жити разом із чоловіком цього знаку Зодіаку хотілося б більшості жінкам. Чоловік Діва продовж життя пам'ятатиме визначні та пам’ятні дати Вашого спільного союзу, буде фінансово забезпеченим та не відвідуватиме чоловічих компаній, не дозволить собі мати іншу жінку крім своєї коханої.


Поділитись з друзями.