Терези чоловік

Чоловік Терези вважається одним із найвихованіших серед знаків Зодіаку. Він добрий, справедливий, хороший співрозмовник, має прекрасне почуття гумору, любить жінок та не любить кому-небудь відказувати у будь-яких питаннях.

Він в пошуках рівноваги та гармонії у всьому, що його оточує. Чоловік Терези за вдачею є естетик. Ця людина обожнює все красиве: чудові речі, хороший зовнішній вигляд, хороші стосунки. Саме тому, досить часто представники сильної статті знаку Зодіаку Терези закохуються із першого погляду. Вони неперевершено вміють доглядати за жінками, котрих кохають, тому їм важко сказати "ні".


Якщо Ви впевнені в своїх почуттях до чоловіка Терези, то можете сміливо робити йому пропозицію. Взявши рішення таких питань в свої руки, Ви суттєво полегшите йому життя. Здебільшого всі чоловіки Терези відносяться до шлюбу досить серйозно. Правда, супутниці його життя вартує не забувати про те, що у чоловіка знаку Зодіаку Терези є досить багато подруг, щоб не засмучуватись та не сумніватись у його вірності. Вступаючи до шлюбу, чоловік Терези очікує від своєї дружини взаємної підтримки, гармонії у відносинах та комфорту. Чоловіки цього знаку Зодіаку дуже страждають, коли не відчувають комфорту в оселі, при цьому і псують життя близьких та оточуючих людей. Живучи із чоловіком Терези слід бути готовим до того, що Ваша оселя перетвориться на епіцентр гостинності вдень та вночі.

Чоловік Терези полюбляє давати безліч порад. Він завжди дасть відповіді на всі запитання й рішення на більшість проблем. Чоловіки знаку Зодіаку Терези використовують різноманітні хитрощі, доглядаючи за своїми жінками. Інколи, отримавши жінку, вони не завжди знають, як поводити себе далі. Причарувавши жінку, чоловік Терези починає коливатися, чи потрібна вона йому чи ні?

У парі з таким чоловіком, можливо, буде дещо важкувато. Ви будете виливати йому душу, а він мучитися від того, що не зміг зрозуміти ваших внутрішніх переживань. Те, що чоловік Терези майстер техніки кохання, зовсім не значить, що він глибоко проникатиме у Ваші настрої та розумітиме Вас з півслова. Найкращими батьками із усіх представників Знаків Зодіаку є саме чоловіки Терези. Діти, виховані такими батьками, отримують все найкраще. Батько Терези завжди пояснить дитині, чому її покарано, що не буде викликати в дитині злість та ненависть до свого батька. Чоловік Терези зачаровує дітей своїм шармом, хоча, для такого чоловіка на першому місці завжди залишатиметься його дружина.

Чоловіки Терези шукають для себе особливу жінку. Вони бажають не лише хороших форм, а й досконалого змісту.



Поділитись з друзями.