Стрілець чоловік

Чоловіки Стрільці є невиправними авантюристами та оптимістами, вони наділені невичерпною життєвою енергією. Ці чоловіки азартні, життєрадісні й відкриті, веселі, непосидючі люди, дуже люблять подорожувати. Чоловіки знаку Зодіаку Стрілець досягають успіху, в більшості випадків не тому, що наділені інтелектом та вміють працювати, а тому що на всі 100% вірять у свій успіх. Коли чоловіка Стрільця підстерігають невдачі, то у нього вистачить сил, щоб рухатися далі, до нових завдань і обріїв. Таким чоловікам підходять керівні посади, на яких вони наставлятимуть інших, організовувати та приймати рішення. Окрім перелічених особливостей, характер чоловіка Стрілець є досить волелюбним. Він не може жити без любові. Ці чоловіки залишаються молодими до старості, і до старості мають чудовий вигляд.

Чоловік Стрілець надає великого значення своїй свободі. В житті Стрільців, на їхню думку, те, що має статися, відбувається, а те, чого вони найбільше бояться, трапляється. Чоловік Стрілець впевнено покращують свій фінансовий добробут, вони точно знають, коли потрібно скоротити витрати.

Чоловік Стрілець по своїй натурі є мисливцем. Він розглядає жінку наче трофей, як не приручену істоту, яку потрібно зловити, насолодитися й відпустити назад на свободу, й знову ж далі завойовувати інші простори. Чоловік стрілець ніколи не випускає з уваги колишніх коханок. Коли знову опиняються в тому ж оточенні, впевнено вважають, що їх повинні нагодувати, обігріти та приголубити.
Оскільки чоловіки Стрільці вичікують найбільш кращий варіант, то одружуються пізно. Враховуючи схильність Стрільців до спонтанних вчинків та певної частки ризику, деякі з них вступають в шлюб досить рано і це трапляється не один раз. Спільне життя із чоловіком Стрілець може виявитися досить важким через його любов до свободи й незалежності. Жодна жінка не терпітиме, коли їй постійно будуть говорити про неї тільки правду. Так же і чоловік Стрілець легко виходить з себе, він схильний до спалахів злості. Якщо трапляється занадто багато неприємностей, вони стають дріб'язковими, негативно настроєними та надмірно емоційними людьми.

Загалом, чоловік Стрілець хороша людина, великодушна, сповнена оптимізмом і теплом. Він марнотратно розважається, екстравагантно одягається, живе розкішно та стильно.
Чоловік Стрілець найрозумніший із усіх знаків Зодіаку.


Поділитись з друзями.