Козеріг чоловік

Чоловік Козеріг відповідальний, дисциплінований та цілеспрямований. Стихія цього знаку Зодіаку Земля дає йому можливість міцно стояти на ногах й тримати чітку життєву позицію. Не все в житті для чоловіка Козерога дається легко, допомагає їм в житті їх завзятість, терпіння й витривалість. Завдяки цим якостям в кінцевому підсумку вони домагаються свого.

Часто таких чоловіків можна зустріти на керівних посадах, вони завжди йдуть на пролом і створюють свою кар'єру. Чоловік Козеріг прагне духовного зростання, самовдосконалення та матеріального добробуту. Козеріг багато в чому може обмежувати себе, заради досягнення певної мети, інколи, приносять в жертву навіть своє особисте життя.


У відносинах із іншими людьми, чоловіки Козероги проявляють себе досить стримано, а деколи навіть холодно. Зовні він намагається захистити себе кам'яною стіною. В душі цей чоловік невиправний романтик, мрійник, веселий та ніжний, особа яка постійно в пошуках пригод. Не кожен із цих чоловіків може показати глибину своєї душі.

Чоловік Козеріг робить вигляд, що спокійнісінько може прожити без приділеної йому уваги, компліментів. Однак, зовсім протилежне доказує його поведінка, якщо його похвалити. Як і інші чоловіки, він потребує уваги, бажає почути що він хороший, розумний, красивий та й взагалі чудовий. Оскільки чоловік Козеріг рідко виявляє бажання почути слова в свою сторону, то й отримує їх доволі рідко. Наслідком цього, може бути його незграбність, дивна поведінка, коли його хвалять. Він просто не знає, як в такій ситуації поводити себе, він може приховати своє збентеження невдалим жартом чи просто проігнорувати комплімент. В такій ситуації і складається враження про те, що хороші слова йому не потрібні.

Не можна сказати, що чоловік Козеріг розцвітає пізно. З іншими чоловіками доводиться переживати їх недоліки впродовж декількох років, розуміючи, що з часом, вони стануть тільки ще гіршими. Із чоловіком знаку Зодіаку Козеріг відбувається все навпаки, з віком він стає тільки кращим. Якщо для Вас приємніше спочатку отримати закуску, а тільки потім ситно пообідати, то Козеріг саме для Вас. Коли Ваші відносини закінчаться шлюбом, то десерт, в якості чоловіка Козерога, Ви отримаєте тоді, коли він повинен подаватися.

Багато з цих чоловіків, закохуються досить пізніше, ніж чоловіки інших знаків Зодіаку. Вони рідко одружуються, поки не доб'ються бажаного кар'єрного росту. Прагнучи бути досконалим, вони дуже ретельно вибирають супутницю життя для себе. Їм потрібна жінка, котра буде хорошою господинею та матір'ю. Для чоловіка Козерога бажаним є розум й добре виховання жінки, а тільки потім її зовнішній вигляд.

Чоловік Козеріг є батьком з великої літери. Він вимагає послуху й поваги до себе. У відповідь чоловік Козеріг відплачуватиме своєю прихильністю та самопожертвою. Ці чоловіки можуть вдаватися до фізичного покарання. Чоловічій половині цього знаку Зодіаку слід пам'ятати, що батьківство це не тільки велика відповідальність, а ще й неабияке задоволення.


Поділитись з друзями.