Риби чоловік

Чоловіки знаку Зодіаку Риби мають безліч талантів, завдяки яким вони й стають успішними в житті. Щоб це траплялось частіше для цього чоловікам Риби потрібно більше завзятості, енергії та прагнення. Замість того, щоб діяти рішуче, вони обмірковують, будують плани й просто «пливуть за течією». Для реалізації своїх планів, їм потрібна чиясь сильна рука, яка підштовхуватиме їх чи надасть слушну пораду.

Чоловік Риби ненавидять ворожі стосунки через дрібні інтриги, скандали, клопоти. Вони швидше за все смиренно терпітимуть несправедливість, ніж будуть боротися з нею. В сімейному житті вони є досить поступливими й виконують усю доручену їм роботу. Правда робитимуть вони це тоді, коли їх попросять.


Чоловіки Риби часто поводяться мов діти, яких потрібно доглядати та виховувати. Вони завжди поспівчувають, дадуть пораду, ніколи не засудять, що так цінують більшість жінок. Чоловіки знаку Зодіаку Риби не терплять хамства та грубості, їх дуже легко образити, вони чутливі й ранимі.

Чоловік Риби має дуже мінливу натуру. Не слід дивуватись, коли від веселощів та безтурботності він раптом перейде до філософських роздумів, від байдужості - до співчуття, від простої балаканини - до розмови на серйозну тему. Чоловік Риб не терпить поспіх та несподівані активні дії, йому властиві роздуми та занурення в самого себе. Він добрий та душевний, завжди готовий комусь допомогти. Від чоловіка Риби можна отримати співчуття та розуміння в будь-якій ситуації. Навіть при бесіді, якщо Ваша думка не співпадає із його по якісь причині, то чоловік Риби неодмінно із задоволенням Вам підіграє. Це виглядатиме природно і зовсім на вимушено, так, наче Ваші думки співпали. Після таких словесних ігор він знову він знову стає самим собою. В компанії він може висловити свою думку, яка буде повою протилежністю недавньої, не слід цьому дивуватися.

Із чоловіком Риби сперечатись та в чомусь його переконувати не варто, це виявиться абсолютно марним заняттям. Ця людина може скільки завгодно з Вами погоджуватися, та все рівно його думка обов'язково залишиться при ньому.

Чоловік Риби дуже любить мистецтво, тонко відчуває його й піддається його впливу. Що стосується відносин, представники цього знаку Зодіаку вміють розуміти, відчувати, в тому числі й бажання свого партнера. Для жінки не існує нічого приємнішого та романтичніше, ніж здійснення їх заповітних бажань. Жінкам не варто розраховувати на багаті подарунки й цінні знаки уваги від цих чоловіків, тому що гроші для чоловіка Риби не є ціллю досягнення.

З чоловіків, представників знаку Зодіаку Риби, виходять дивовижні батьки. Їх любові до дітей вистачає з надлишком. Він навчає їх всього, що знає сам, захоплююче вміє розповідати про що завгодно. Чоловік Риби готовий приділяти своїм дітям весь свій вільний час.


Поділитись з друзями.