Овен дитина

Діти знаку Зодіаку Овен - жахливі непосиди. Вони пустуни, винахідники, вигадники та іноді навіть «головний біль для батьків». Вони дуже активні й потребуватимуть від Вас дуже багато уваги та часу.

Малюки знаку Зодіаку Овен плачуть досить голосно, завжди через важливу причину, це може бути, що малюк голодний, мокрий чи не може дотягнутись до забавки, яка йому вкрай необхідна. В дітей цього знаку Зодіаку абсолютно відсутнє терпіння.


Діти трохи старшого віку постійно й в усьому прагнуть першості. Вони люблять дертися по сходах, залазити на дерева, взагалі, долати будь-які перешкоди. Не варто обмежувати фізичну активність такої дитини. Краще організувати їй в домі спортивний куточок, де дитині Овен буде цікаво та безпечно. Частіше прогулюйтесь на дитячому чи спортивному майданчиках. Як діти цього знаку Зодіаку підростають, то вони полюбляють спорт. Як правило, дитина Овен любить гучні ігри. Слід готуватись до того, що дитина приводитиме додому безліч своїх друзів.

Хлопчик знаку Зодіаку Овен може рости трохи агресивним, тому не слід розпалювати в нього любов до зброї. Не проявляйте до нього агресію, інакше він може вирости жорстокою людиною. З дитиною Овен варто поводитись жорстко й водночас ласкаво.

Конфлікти дитина Овен часто вирішує за допомогою кулаків, вона дуже імпульсивна. Спостерігається, що діти Овни є заводіями в будь-яких компаніях. Дуже важливо, щоб його невгамовну енергію Ви зуміли вчасно направили в потрібне русло. Читати нотації дитині Овен є марною справою, краще подумайте, як захопити таку дитину якоюсь корисною і цікавою справою. Використовуйте для досягнення виховних цілей честолюбство. Якщо, наприклад, дитина не охоче вчиться, приведіть їй в приклад більш успішних товаришів.

В жодному разі не застосовуйте до дитини фізичну силу, намагайтеся діяти методом переконання. Діти Овни часто потрапляють в найнеймовірніші історії. Виховувати таку дитину звичайно є не легко та дуже цікаво!

Надзвичайно важливо не розпускати таку дитину інакше вона так і не зрозуміє що таке організованість, відповідальність та самодисципліна. Тут же зі строгістю теж важливо не переборщити. Добре було б знайти «золоту середину».

Здібності дитини Овен дуже різноманітні. Їй легко даються природні й гуманітарні науки, а також образотворче мистецтво й музика.

Успіхи в школі дитини Овен часто залежать від учителів. Якщо зацікавити дитину тим чи іншим предметом, вона може добитися неймовірних успіхів і, навіть, перевершити самого вчителя. Батькам дитини Овен неможливо втримати її від пригод, та вкрай необхідно привчити бути обережними!


Поділитись з друзями.