Телець дитина

Дитина Телець це чудова дитина, вона завзята, життєрадісна, наполеглива та доброзичлива. Вона є не байдужою до мистецтва, особливо до музики та дуже практична.

Манери та поведінка дитини Телець безпосередньо залежать від того, як поводять себе батьки. Із перших літ життя ці діти краще сприймають ніжність, м'якість й спокійне переконання, ніж грубість, крики та суворі дисциплінарні заходи, які здатні раз і назавжди зруйнувати гармонійні відносини з дитиною. Адже логіка і здоровий глузд справляють на них більше враження.


Дитина Телець відкрита й доброзичлива. Без особливих зусиль вона знаходять друзів, як серед однолітків, так і в колі дорослих. Однак вимоги до друзів часто виявляються завищеними, рано чи пізно приводять дитину до розчарувань. На щастя діти знаку Зодіаку Телець є досить розсудливими, щоб не розізлитися на весь світ, а просто стають більш обережнішими.

Дитина Телець, а особливо дівчатка охоче допомагають батькам у домашніх справах. Хоча роблять це часто не з власної ініціативи. Зазвичай вони непогано вчаться, тому наділені такими якостями як акуратність, працьовитість та старанність.

Багато дітей Тельців наділені музичним слухом та непоганим голосом, крім цього Тілець буде дбайливим старшим братом чи сестрою.

Бути батьками дитини Тельця не так і просто. Телець дуже упертий й завжди домагається своєї мети. До прикладу, якщо дитина Телець сказала, що сьогодні не хоче сьогодні йти у дитсадок, тому, що їй там не подобається, тоді ніщо й ніхто не зможе її переконати в протилежному. Коли потягнути дитину туди силою, то вона вестиме себе так, що незабаром доведеться Вам її забрати звідти. При цьому накричати на дитину Телець чи пригрозити покаранням не буде достатньо, всі батьківські стандартні прийоми виховання абсолютно не підходять для маленького Тельця, Ви швидше отримаєте протилежний результат. Батькам слід за допомогою інтелекту знайти переконливі аргументи для дитини знаку Зодіаку Тілець. Підштовхніть її до відчуття справедливості, яке, швидше за все, дуже розвинене у Вашої дитини.

Ще одна особливість, притаманна дитині Телець, яка може дратувати батьків чи вчителів є те, що не квапляться й інколи виглядають повільними проти інших дітей. Їх повільність не є шкідливою. Люди Тельці грунтовно все обмірковують й роблять все ретельно та акуратно, не вміють квапитись. Щоб не створювати стресових ситуацій з  цією особливістю дитини слід змиритися і не підганяти її. Краще все розрахувати й виділити дитині стільки часу, скільки їй буде необхідно, щоб вона відчувала себе більш комфортно.

Діти Тельці погано переживають зміни у своєму житті. Вони є дуже прив'язаними до рідного дому, своїх батьків та родини. В принципі для будь-якої дитини зміна обстановки буде стресовою, а для Вашої дитини Телець вона буде в двічі більшою. Навіть  подорослішавши, дитині Телець важко звикнути до нової обстановки.

Не шкодуйте свого часу й матеріальних ресурсів, щоб дати дитині хорошу освіту. Чим краща освіта, тим щасливішим буде життя дитини Телець.


Поділитись з друзями.