Близнята дитина

Маючи дитину Близнюка, знайте, що це дуже вразлива та активна дитина. Дитина Близнята сповнена цікавості, її навіть погано береться сон через те, щоб не прогавити яку-небудь цікавинку. Щоб не накопичувати втому, єдиним виходом є дати їй довше подрімати у вихідні дні. Дітям Близнятам до вподоби бачити різноманіття в усьому, це стосується також їх занять та їжі. Їх увагою заволодіває все, що може активно рухатись: тварини, автомобілі, забавки.


Діти знаку Зодіаку Близнята полюбляють задавати безліч запитань, хоча відповіді на них не завжди вислуховують до кінця. Ці діти дуже легко збуджуються, тому не слід розповідати їм перед сном жахливих історій чи казок, переглядати фільми-жахи.

Діти даного знаку Зодіаку своєрідно вперті. Коли вони не бажають що-небудь робити, то і в конфлікти вступати теж не будуть, знайдуть спосіб, щоб ухилитися від небажаного роду заняття. Діти Близнята є дуже здібними, правда, беруться відразу за безліч справ та жодної з них до завершення не доводять. Постарайтесь проявляти терпіння та навчити дитину завершувати розпочате. Якщо це Вам вдасться, то у майбутньому на дитину Близнюка чекатиме успіх. Ці діти легко знаходять спільну мову із оточуючими, тому вони часто змінюють друзів.

Діти, народженні під знаком Зодіаку Близнята починають читати зовсім рано. Вони полюбляють більше інформаційну літературу, ніж художні твори. Діти Близнята наділені активним розумом, їм потрібні цікаві заняття, щоб не нудьгувати. Підштовхуйте дитину до вивчення іноземних мов, в цей час така наука вдаватиметься досить легко для неї, навіть вміння гри на музичних інструментах допоможе привчити її спокійно сидіти на одному місці. Якщо Ви не знайдете цікаве й захопливе заняття для свого Близнюка , то його ідеї проводити вільний час можуть Вам не подобатись.

Дуже важливим з раннього віку дитини є побудова відносини на довір'ї один одному, в іншому випадку Вам буде важко досягнути взаєморозуміння з нею в її підлітковому віці. Старайтесь не брехати дітям Близнятам, вони є розумними й після почутої брехні можуть втратити до Вас довіру і повагу. Не слід також змушувати дитину до чогось, в такому випадку дитина навпаки навчиться брехати Вам. Коли вона вже це станеться, то позбавитись такого вміння буде не легко. Коли хочете щось отримати, добитись від своєї кровинки, краще поясніть дитині, чому це необхідно зробити, покладаючись на її розум й логіку.

Про дитячий фізичний розвиток теж слід подбати. Діти знаку Зодіаку Близнята можуть не проявляти інтересу до спорту та їм піде на користь свіже повітря та різного роду фізична активність.

Близнюки оригінальні особистості, кожен любить робити по-своєму, застосовуючи при цьому свої власні методи досягнення поставленої цілі, зовсім не прислухаються й не дотримуються порад інших.

Отже, щоб Ваша дитина Близнюк була щасливою не залишайте її наодинці із нудьгою, через починаються неприємності, не застосовуйте примусу, постійно тренуйте її розпочинати справи і доводити їх до завершення, займайтесь з нею фізкультурою, встановлюйте взаємні стосунки, побудовані на довір’ї один одному.


Поділитись з друзями.